Page 34 of 43 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 331 to 340 of 431
Like Tree581Likes

Thread: Sezona 114 - 06. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Na zalost, nordeus nastavlja sa stelovanjem rezultata u prvenstvu. Ovog puta sam porazen od 27% slabije ekipe. Malo kasnim na mec i gubim sa 1:0 i sta god da sam probao, jedno veliko nista jer tim rezultatom se zavrsava mec. Protivnik je igrao sa defanzivnom formacijom ali to nema veze sa njegovim potezima vec sa onim sto nordeus radi. Vidim da je i moj najblizi pratioc jedva izvukao 3:3 protiv 21% slabije ekipe, tako da ce nordeus odluciti prvaka a nama ostalima ostaje samo da gledamo rasplet.

Sezona 114 - 06. Januar - Kako vam ide?-capture222.jpgSezona 114 - 06. Januar - Kako vam ide?-capture223.jpgSezona 114 - 06. Januar - Kako vam ide?-capture224.jpgSezona 114 - 06. Januar - Kako vam ide?-capture225.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Poraz od drugoplasiranog. I dalje sam u dobroj poziciji na +7. Još se ne zna hoće li biti dovoljno za jubilarnu 30-tu titulu.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    Lik uopšte nema M liniju, samo DMC i 3 u AM liniji, a procenat uspešnih pasova na poluvremenu 88%, na kraju 84%... Pa jebo vas onaj ko vas je vodio na utakmice, ako ste uopšte ikad i otišli...

VIP
    Htedoh da se nekome najebem nečega danas... Treći je tukao drugog 1-0, a mi protiv četvrtog, koji je slabiji 9%, jedva 2-1... I to sa igračem više i odbranjenim penalom Andeli... Prosečna ocena 7.61, protivnik 6.69... Sutra protiv drugog, koji je do danas bio treći...

Sezona 114 - 06. Januar - Kako vam ide?-1wvvvvvv.jpgSezona 114 - 06. Januar - Kako vam ide?-1wvvvvvvv.jpg

Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Htedoh da se nekome najebem nečega danas... Treći je tukao drugog 1-0, a mi protiv četvrtog, koji je slabiji 9%, jedva 2-1... I to sa igračem više i odbranjenim penalom Andeli... Prosečna ocena 7.61, protivnik 6.69... Sutra protiv drugog, koji je do danas bio treći...

Click image for larger version. 

Name:	1wvvvvvv.jpg 
Views:	27 
Size:	85.7 KB 
ID:	116481Click image for larger version. 

Name:	1wvvvvvvv.jpg 
Views:	27 
Size:	91.9 KB 
ID:	116483
    Gledao sam. Lik te je taktički razbio . Sa 1 MC...

VIP
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Gledao sam. Lik te je taktički razbio . Sa 1 MC...

To je povučeni AMC... Razbio me kurac moj... Šutnuo i dao gol iz prve, pa ti onda juri dva, da dobiješ utakmicu...

Pa oni bre ne znaju šta je stadion, a kamoli nešto drugo

VIP
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Pa oni bre ne znaju šta je stadion, a kamoli nešto drugo

Nisi ti gledao juče... Lik igrao 4-5-1 W kao i ja... Deset puta dolazi lopta Andeli na AMC, na ivici 16 metara... Moji ST se malo rašire... Andela može da šutira, može da se ušeta u gol, a on deset puta pokušava pas do markiranih ST... Pola utakmice je igrao bez strelice, pola sa strelicom napred i ništa...

VIP
    Nisi ti gledao juče... Lik igrao 4-5-1 W kao i ja... Deset puta dolazi lopta Andeli na AMC, na ivici 16 metara... Moji ST se malo rašire... Andela može da šutira, može da se ušeta u gol, a on deset puta pokušava pas do markiranih ST... Pola utakmice je igrao bez strelice, pola sa strelicom napred i ništa...
    Nisi gledao ni danas United, kad sam popizdeo i stavio sve igrače u ST polje... Protivnički igrači se dodavali ceo minut, dođu do pred gol, a onda vrate loptu nekom od DC, u onu moju gomilu igrača, pa opet tako nekoliko puta... Na kraju je hajlajts prekinut, a da niko nije šutirao na gol...

Rookie
    Nisi gledao ni danas United, kad sam popizdeo i stavio sve igrače u ST polje... Protivnički igrači se dodavali ceo minut, dođu do pred gol, a onda vrate loptu nekom od DC, u onu moju gomilu igrača, pa opet tako nekoliko puta... Na kraju je hajlajts prekinut, a da niko nije šutirao na gol...
    Ahahahhaha kao meni danas centrira lik u 16 metara , ovaj sam i vrace loptu nazad nece da sutne a mn faca ono 🤨

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Page 34 of 43 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast