293Likes
-
Za bodove osvojene u mecevima znam. Moj savez ima sanse da udje u platinastu, fali nam 44 boda, bez revansa polufinala i finala. A potencijalni protivnik u finalu je prejak bas, pa nesto mozgamo sta nam je ciniti.
-
Kakav je ovo retard od igre jebote!!! Skockao sve bonuse, moral i kondiciju na max, pred finale LŠ... Počela utakmica... Ide highlights, pa onda ceo minut vreme stoji u mestu, pa opet highlights, pa opet minut pauze... Prvo poluvreme trajalo celih 10 minuta, a inače cela utakmica traje oko 9 minuta regularno... Da popizdiš... Damo gol posle kornera... Samo što je počelo poluvreme, protivnik daje gol iz kontre... Pa onda još jedan, ušeta mi se u gol... A do poluvremena 3 šanse imao... Krenem da promenim DC i ubacim ST, ne da... I stoji tako, stoji, stoji... Restarujem igru, ne da mi da uđem, kao kraj utakmice... Tek posle pola sata restartovanja vidim, završena utakmica, dobili na penale... Pogledam, bilo 2-2, pa 3-3 u produžetcima i tek kod 7 serije penala gotovo... Igra nije izvršila onu izmenu, DC za ST, ali mi se u 80. minutu povredio AML i ništa izmena od strane Nordeusa... I tako Andela dva puta spašava utakmicu, verovatno posle slobodnjaka, 2 su bila... Prosečna ocena 6.70, a do poluvremena skoro svi bili blizu 7.50...
Ovo je 15. trofej u LŠ, drugi od kada je Andela tata...
-
Addicted
Romanticarima je pripala tripla kruna
-
Dreamer
-
Last edited by Shadow; 03-02-2019 at 05:25 AM.
-
Last edited by Shadow; 03-02-2019 at 05:25 AM.
-
Serbian Forum Moderator
Opet pocinjes da preterujes Wolf.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
-
Pro
-
Addicted
Poraz u predposlednjem kolu me je onemogucio da imam svih 26 pobeda u ligi ove sezone, nema veze, bice bolje.
-
Pobedom u poslednjem kolu, Celtic osvaja duplu krunu, odnosno 36. titulu u 54 sezone, 58. trofej ukupno...