Juče dobijemo prvog na tabeli 1-0 i napokon zasednemo na prvo mesto!!! Danas protiv 18% slabije ekipe 0-3!!! Na 15 utakmica u ligi smo samo 5 golova primili, na poslednjih 11 primili 2 gola, a sada 3 od 18% slabije ekipe sa izjednačenim statistikama!!! Kaže asistent, njegovi ključni igrači su u top formi!!! Pa šta su koji kurac moji igrači onda??? Tri igrača preko 8.00 prosek, Guerro dobija ocenu 5.5, nijednu šesticu nije dobio do danas!!! Njegova 4 vezna igrača, svi devetke dobili, a kod mojih 5 najjača ocena 6.8!!! A moj najslabiji veznjak jači od njegovog najjačeg!!! Ja ne mogu više od 3 gola da dam 50-60% slabijim napuštenim timovima i botovima, a ovaj meni lagano 3 komada!!! Mrš stoko diletantska!!!
Last edited by Shadow; 03-20-2019 at 02:57 PM.
Juče dobijemo prvog na tabeli 1-0 i napokon zasednemo na prvo mesto!!! Danas protiv 18% slabije ekipe 0-3!!! Na 15 utakmica u ligi smo samo 5 golova primili, na poslednjih 11 primili 2 gola, a sada 3 od 18% slabije ekipe sa izjednačenim statistikama!!! Kaže asistent, njegovi ključni igrači su u top formi!!! Pa šta su koji kurac moji igrači onda??? Tri igrača preko 8.00 prosek, Guerro dobija ocenu 5.5, nijednu šesticu nije dobio do danas!!! Njegova 4 vezna igrača, svi devetke dobili, a kod mojih 5 najjača ocena 6.8!!! A moj najslabiji veznjak jači od njegovog najjačeg!!! Ja ne mogu više od 3 gola da dam 50-60% slabijim napuštenim timovima i botovima, a ovaj meni lagano 3 komada!!! Mrš stoko diletantska!!!
[/QUOTE]U poslednjih 7 dana izgubim ili nerjeseno igram sa likovima u ligu,ls,kup.. slabijim od mene 39%,21%,23%,18%,19%...
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Last edited by Shadow; 03-20-2019 at 02:58 PM.
Utakmica protiv pretposlednjeg, koji je slabiji samo 9%... Vodimo 9-0, laganica 80 minuta, a onda presing protivnika, ultranapadačka taktika, dva gola i odbranjena kontra za treći, u 88. minutu... Moji sa prosečne ocene preko 8.00, padaju na 7.39... Kod protivnika niko preko ocene 6.5...
Znači, ovo proseravanje Nordeusa, i menjanje taktike, kad protivnik ne gleda utakmicu, žestoko mi ide na kurac...
Ovome damo 9 golova na 7.39, a na 8.35 ne možemo više od 3 gola, 60%+ slabijem, napuštenom timu...