Evo, da dam primjer i slike najbolje je. Radi se o DMC i dizanju bitnih atributa kreativnosti i dodavanja koristeći niske atribute šutiranja i završnice.
Last edited by MNK Kaskada; 03-28-2019 at 08:26 AM.
Pravljenje mutanta su onemogućili baš zbog toga što se računaju procenti po atributima a ne po ukupnom kvalitetu. Mutantu si mogao trenirati 2 atributa (kondiciju i brzinu ili kondiciju i snagu) baš zato što su ranije računali ukupni kvalitet igrača a mutanti su bili igrači koji su većinu atributa imali na 1% pa jr i ukupni kvalitet bio nizak pa su se mogli dizati 2 atributa izrazito visoko a sad ako ti imaš brzinu na 250% i kombinuješ ju sa atributom od 10% računat će se kao da treniraš igrača od 130% itd.... duga priča al ukratko prije se računao ukupni kvalitet, sad se računa aritmetička sredina atributa u vježbama koje se koriste na treningu.
Po tom tvom, ako bi DC trenirao u teretani (kondicija i snaga) i ako bi mu kondicija bila na 150%, a snaga na 50%, napredovao bi istom brzinom, kao da su mu oba atributa na 100%, a ja nisam baš ubeđen u to... To bi onda značilo da, ako recimo AMC trenira presing (sve nebitni atributi na 20%, pa sami tim i aritmetička sredina), a ima bitne atribute na 100%, napreduje istom brzinom kao kad ima bitne atribute na 140%, a nije tako...
Za 14% mi pada kvalitet, za sutrašnju utakmicu... Majku vam jebem...
Boraniji, na DL golman igra i ne dobije on karton, ali dobije moj MR, od 6*... I ne dobije ST, koji mu je igrao na DC, ili MR, koji je igrao na DR poziciji... Koji ste vi retardi, skriptovanu vam pas mater jebao!!!