E, ali vidi sad ovo... Ako odradiš 10 treninga 6 x "Skill drill", poveća ti atribute ukupno za 12%, a od toga samo 6% ide na bitan atribut "Heading", a po 3% na nebitne atribute... Ako odradiš 10 treninga 6 x "Video analiza", poveća ti atribute ukupno za 10% (tih 2% razlike može biti posledica proseka preko 100%), ali 8% ide na bitne atribute, a samo 2% na "Creativity"... A ako odradiš 10 treninga 6 x "Zagrevanje", digne ti atribute ukupno za 6% (opet može da bude posledica toga što je prosek preko 120%) i svi idu na bitne atribute...
E sad samo ostaje pitanje, da li veću ulogu igra "overall" igrača, ili svaki atribut za sebe... Imao sam igrače gde su neki atributi bili baš visoki, preko 300%, neki atributi prosečni, pa se nisu pretrgli od dobre igre... Neki drugi igrači opet obrnuto, sa kreativnošću na 50-60% imali su gomilu asistencija i igrali dobro...
Da je ovo normalna igra taj vaš trud bi imao neke koristi i logike ali kad vam čike iz Nordeusa izrežiraju tekmu sve to vaše pada u vodu.
Nažalost ali tako je
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Mislim da kod treniranja, zapravo, nije u pitanju aritmetička sredina procenata atributa koje treniramo. Stekao sam dojam da se radi o aritmetičkoj sredini zvjezdica atributa koje treniramo. Ako je neki atribut recimo na 60% oni ga računaju kao 4* a neki drugi na 100% računaju kao 6* i onda aritmetička sredina je 5*. Zapravo nisam siguran, al nije to ni bitno, uglavnom takvo treniranje bitnih atributa uspijeva i sigurno daje rezultate na utakmicama, samo treba posložiti i sve ostale bitne faktore a na neke nemamo nikakvog uticaja i tu nam nordeus prosipa folove realne igre gdje i Levante može da pobijedi Barcelonu i ostala sranja tipa "nije nam bio dan" ili "naši igrači nisu bili dovoljno motivisani".
Jaci sam od protivnika 6-7% kup sam ozgubio 3:0 , da li je Nordeus odlucio da mi da Ligu i LS ili samo jedno ili mozda nista to cu vidjeti danas jer dvije utakmice odlucuju o dva trofeja
A njegova formacija retardirana
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
2 koda, prvi je za 4 zelena boostera, drugi za 4 plava.
SuperCup2019
CleanSheets
Što mene ta 4-4-2 formacija kod protivnika zajebava, skoro uvijek izgubim.
A kad je ja igram isto.
Te formacije kao kod njega su postale česte, dosta ih srećem.
Glupo izgledaju, ali vjerovatno daju rezultate.
Ma, šta da ti kažem, nabio me u ovoj sezoni čovjek 8:2 i to još ja poveo 0:2, dominirao u posjedu, pratio sam utakmicu on nije i jbga.
Sa najjačom ekipom sam treća pozicija, možda slučajno izbijem na drugu, ali mi nije ni bitno.
Last edited by Јуниор ВРС; 03-29-2019 at 01:00 PM.