Kod United-a, Super kup igraju, tim sa 59. nivoa, 124%, koji je osvojio LŠ i tim sa 61. nivoa, 137%, koji je osvojio SL...
Kod United-a, Super kup igraju, tim sa 59. nivoa, 124%, koji je osvojio LŠ i tim sa 61. nivoa, 137%, koji je osvojio SL...
Ote mi Nordeus trofej sinoć... Klasično skriptovanje... Piše kako je protivnik odbranio 2 šuta, a odbranio je najmanje 5 zicera, plus još 5 zicera je otišlo pored ili preko gola... Protivnik samo jedan highlights imao, kad je dao gol posle kornera (imam specijalistu za igru glavom)... A sve mi bilo na max, moral, kondicija, bonusi za pobedu i trening... Danas od 11 igrača, samo kod 2 moral ostao na max, a 2 čak pala u žuto...
Last edited by Steppenwolf; 03-30-2019 at 04:20 PM.
Nema sta da pricam samo da je najuspjesnija sezona ikada za mene ! 3 pehara i finale Kupa...
Najbolji igrac kluba ikada i sa najboljom sezonom Mitrovic 78 golova 17 asistencija...
Nemam sta da dodam slike govore sve ! Presrecan iako su me trolovali protiv mnogo mnogo slabijih timova od 19% do 39%
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Vjerovatno zadnji trofej za mene, kad spoje servere jebat ću im mamu na dnevnoj bazi.