Originally Posted by MNK Kaskada Zaboli te kurac, ovo samo mene pogađa. Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Ovi će da me jašu naredne sezone
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Još jedna sezona bez trofeja. A ovo su i osvajači LŠ i SL. I sada kao nešto da se primam ovo ono. Zabole me .... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Za ovaj trol poraz, jebem vam mater usranu, kurvu štrokavu!!!
Ofk...
Originally Posted by Steppenwolf Za ovaj trol poraz, jebem vam mater usranu, kurvu štrokavu!!! Ti si brate lud do koske ali stvarno...ahahaha... Kad sklopiš neku psovku,to je ludilo e... Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Originally Posted by Viktor Stefanovic Ti si brate lud do koske ali stvarno...ahahaha... Kad sklopiš neku psovku,to je ludilo e... Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Originally Posted by Viktor Stefanovic Ti si brate lud do koske ali stvarno...ahahaha... Kad sklopiš neku psovku,to je ludilo e... Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Ma idu mi na kurac... Nije mi bitan rezultat, al' ima da im se najebavam majke svaki put kad troluju...
I Irac O'Malley je otišao sa Morerom, za 2 tokena... I on je osvojio 7 trofeja u 5 sezona...
United završava sezonu na 7. mestu, po prvi put u 66 sezona... Bili smo na bod iza 4. na tabeli, a onda je Nordeus počeo da jede govna...
Forum Rules