Ja ću samo ovo da "metim"
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
E pa eto... Da nisi gledao utakmicu, ostalo bi 0-2 za protivnika...
Za programere ...
https://youtu.be/csTt8lPXlM0
Prva utakmica
Revanš
revans 1/4 Lige prvaka i ne mogu da verujem. Iako sam jaci 17% ocekivao sam sva tri ishoda ali pobedu od 9:0 nisam.
I to protiv menadzera koji je pratio mec i koji je aktivan jer vidim da je treci u svojoj Ligi.
Za ocene koje su dobili protivnicki igraci sam ostao bez teksta. Ja ovakve pobede imam samo kad organizujem prijateljsku protiv ekipe 10-15 nivoa slabije.
Dakle jos jednom ovo je rezultat 1/4 Lige prvaka protiv aktivnog menadzera.
Ne znam kako u nordeusu funkcionise podela posla, ali izgleda da osoba odgovorna za gameplay nema pojma sa zivotom i da ne postoji kontrola njegovog rada. Izgleda da su otisla 2-3 coveka koji su drzali sve to pod kontrolom i sad imamo ovo sto imamo.
Odmah mi je bilo sumnjivo sto vec nekoliko dana unazad dele dnevne poklone. Verovatno imaju info preko supporta da su ljudi popizdeli.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kada se ishod utakmice zna još pre početka... Prvi je kiksnuo... Četvrti, peti, sedmi i osmi su kiksnuli... Treči će tek da kiksne... Samo je drugi dobio, da priđe prvom na 3 boda... DC nam daje gol na startu, samo nam se ušetao u gol, a onda kreće skriptovanje u napadu, bukvalno do 90. minuta, kada nam protivnik brani zicer sa 2 metra... Protivnik 5 poraza u poslednjih 5 utakmica, bonus za navijače 0%...