Results 1 to 10 of 316
Like Tree358Likes

Thread: Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Da li sam ja umislio ali kad dovedem nekog afrikanca,azijata ili kao ovog iz Hondura sve to kilavo igraju.Ali zato kad dovedem nekog francuza,brazilca...drugačije,ne znam.
    Ovaj mali fino napreduje kroz trenažni proces ali danas mi je kilavo igrao,čak se i povredi

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
    lespa and MNK Kaskada like this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Viktor Stefanovic View Post
    Da li sam ja umislio ali kad dovedem nekog afrikanca,azijata ili kao ovog iz Hondura sve to kilavo igraju.Ali zato kad dovedem nekog francuza,brazilca...drugačije,ne znam.
    Ovaj mali fino napreduje kroz trenažni proces ali danas mi je kilavo igrao,čak se i povredi

Na staroj verziji, na početku, menjala se zemlja porekla menadžera u Brazil, Francusku itd da bi se dobio akademac koji bolje napreduje. Ja imam i Koreance i Maležanina u prvoj i dobro igraju.
    A za povrede, znaš i sam. Početak sezone, početni nivoi, trening...

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Dreamer Viktor Stefanovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Na staroj verziji, na početku, menjala se zemlja porekla menadžera u Brazil, Francusku itd da bi se dobio akademac koji bolje napreduje. Ja imam i Koreance i Maležanina u prvoj i dobro igraju.
    A za povrede, znaš i sam. Početak sezone, početni nivoi, trening...

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Ma znam sve,nego sam možda umislio a i igrao sam prvu utakmicu LŠ protiv dobre ekipe koja isto konkuriše za prvo mesto pa je bila baš tvrda tekma,niko nije zablistao