Originally Posted by
nikola2512
Hvala Milane!
Potpuno se slazem sa Milanom... Vi moderatori kupujete tokene, ili dobijate, zabole vas... Kacite ovde slike, svaki ima nadrkan tim... Od Sretkovica sam jos i dobio neku pomoc, na zalost bezuspesno, ali ajde idemo dalje, nerealne stvari se desavaju, onda lepo priznajte da osim ako nisi MNOOOOGO jaci ne mozes da ocekujes bukvalno nista...
KAKO JA NA SVAKU FORMACIJU POSLEDNJIH NEKOLIKO SEZONA PO "DIFOLTU" IMAM LOSE OCENE NA SVIM IGRACIMA SREDINE TERENA!
PROSEK KRILIMA I MC-OVIMA JE 5-6!
Ja verujem da treba da se desi iznenadjenje kao i u pravom fudbalu, ok, ali bukvalno imam osecaj da mi je tim "uklet"... mnogo smesne stvari mi se desavaju od pocetka... a niko nece da prihvati odgovornost i pomogne ako uopste pomoc postoji, ili bar prizna da se sranja desavaju i da je igrica puna gresaka... ili moze jednostavno da bude makreting, da nemate interes od nas odavde jer manje trosimo para, a zato stranci kidaju... lik ima jednog skauta i ostalo ubi boze igrace i pegla kao nenormalan... moja mama koja ne zna da se sastavi na kompu je skapirala da je sve jedno jebeno namesteno sranje...