Results 1 to 10 of 703
Like Tree357Likes

Thread: Sezona 40: 5 Maj-kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous nsretkovic's Avatar
    E kad mi je reseno da igram nereseno u gostima u ligi sampiona znaci reseno je xD

Nisam pratio tu tekmu usao sam 15' pred kraj kada je bilo 2 2 menjam sa 4 1 4 1 na 4 1 3 2 i 2 kornera i 2 udarca El Shaarawy-ja i 2 boksovanja golmana (I jos nekoliko sansi posle prodora Aguera ali promasajiii )! Bice bolje u revansu, ceka ga pakao!

P.S. Power training Kuna Aguera koji je za 2 dana odradio preko 70 treninga i postao "svetska klasa" I vec odmah protivnicki defanzivci ne mogu da ga pohvataju na terenu kada krene u solo prodor!

Community Tester
    Quote Originally Posted by nsretkovic View Post
    P.S. Power training Kuna Aguera koji je za 2 dana odradio preko 70 treninga i postao "svetska klasa" I vec odmah protivnicki defanzivci ne mogu da ga pohvataju na terenu kada krene u solo prodor!
    U normalnoj igrici bi za 70 treninga imao 5 povreda ali ne, ovde se sve zasniva na randomu.

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
    U normalnoj igrici bi za 70 treninga imao 5 povreda ali ne, ovde se sve zasniva na randomu.
    I ja se cudim, nijednom se nije povredio...jos bolje za mene, nisam morao trositi crvene..mada sada sam poceo da treniram Vidica moram posle remija u gostima pojacati odbranu nekako mi deluju nesigurno i Vidic se danas povredio pa sam ga lecio