357Likes
-
@Shadow
Ja zaista ne verujem sta sam procitao od tako iskusnog igraca.
Naravno da su moguci kiksevi ali ja ih imam 20 na 40 meceva a to ume da iznervira. Narocito ako neko ima najbolji tim, najvecu posvecenost i ulaze trud.
Kazes da je ocena igraca bitna?! Da li si svestan da svakoga dana neko iz mog tima nakon serije 7-7-7-7-7 ili 7-8-7-6-7 ili 8-7-8-9-7-7 dobija 5-5-4 a nisam vidovit da to predvidim i malo po malo ceo tim ima lose ocene. A ti isti igraci su prethodnih sezona u jacoj konkurenciji (!) igrali odlicno.
Uostalom pogledaj mi tim na sestrinom profilu. Seta se ligom a da nijedan mec pratio nisam, a konkurenti istog kvaliteta i aktivni. Nigde veze.
Stvar je u random i samo u randomu. I naravno ako imate Q10 do Q15 kvalitetniju ekipu onda nemate problema...
Mozes ti da volis igru, to ti neko ne brani ali posao vas moderatora nije da opravdavate sve gluposti ili svaku nepravdu koju neko ima potrebu da podeli sa ostalima ili na koju se neko pozali ili da kazete kako admini imaju pravo da igraju protiv nas ostalih i da je to normalna stvar. Kad budete bidovali protiv njih 100 rundi i kad vam budu konkurenti u takmicenjima onda o tome mozete da pricate.
Last edited by Milan Dj.; 05-23-2013 at 06:12 PM.