357Likes
-
Serbian Forum Moderator
Sve u svemu želite igricu bez ikakvih grešaka 
Želite da imate široku transfer listu, očekujete ako kupite tokene da budite prvi, da ako imate najjači tim osvojite sva takmičenja 
Ma koliko pojedinci beže od toga da porede ovo sa realnim fudbala ja ne bežim od toga. Ova igra i polazi od fudbala, a svi znamo da su u fudbalu moguća iznenđednja kiksevi i slično.
Nije sve u kvalitetu nažalost. Po mom skromnom mišljenju ocena igrača je možda i najbitniji faktor. Da ima random faktora nažalost neko oseti više neko manje, ne može se na vagi izmeriti. Naravno ovo je moje razmišljanje i ne znači da je ispravno. Niko ne tera nikog na kupovinu tokena svako to radi u skladu sa mogućnostima. Igraju ljudi i bez tokena 
Kažete da su stranci povlašćeni?
Grešite jednostavno standard im dozvoljava da kupuju tokene, pratite malo engleski deo foruma i pogledajte koliko ljudi ulažu.
Ko je nama kriv što smo u Srbiji. Ja radim za 300 evra i ne izdvajam novac za tokene.
O mojoj pristrasnosti igri. Da moram da priznam da jesam pristrasan. Sviđa mi se igra i msm da boljeg menadžera na netu nema, probao sam par njih ni približno mi nisu interesantni. Da ima stvari koje bih menjao sve sam to poslao podršci, neki odgovori su negativni neki pozitivni. Da ne gotivim igru kao što gotivim ne bih bio moderator ovde. Ako već mislite da je smeće imaju opcija "Ukloni aplikaciju" i makli ste po reakciji pojedinih veliki problem u životu
Ali opet sve je to u psihi neko ne voli da gubi, želi da bude večiti pobednik, što je malo moguće. Uzmite Barselonu na PES-u i pokažite da ste najjači 
Mada opet to je meni bar smešno. Ovo je igra gde dođemo da stavimo mozak na odmor.
Budite umereni u komentarima tu smo da se pomažemo koliko možemo, ja konkretno mogu pomoći nekome da pošaljem grb ili dres i to je moja volja, ne bilo koga drugog, ali ne mogu da vam smislim pobedničku formaciju 
Da mogu i sam bi gurao neku formaciju, ali ja ne taktiziram, ne prilagođavam formaciju već taktiku pravim prema raspoloživim igračima. A iskusio sam za 26 meseci sve situacije tako da mogu reći da sam kompetentan da pišem o ovome. Bio sam najkvalitetniji bio sam sedmi, transfer lista mi je blagi užas, ali se ne žalim idem dalje pa dokle doguram 
Ja se unapred izvinjavam ako vam smeta moj tim, ali slike ću kačiti jer sam i dalje korisnik ko i svi ovde.
Last edited by Shadow; 05-23-2013 at 03:41 PM.