Matori,ja ovo igram vec 16 sezona i random je poceo da me uzasno nervira,kao sto kaze Milan Dj.
Imam najjaci tim u ligi,ligi sampiona,Kupu...i pobedjuju me indijanci 5Q slabiji od mene,ne pamtim kada sam pobedio u nekoj vaznoj utakmici,uvek random pogleda tog drugog...
Kako da se ne nerviram,necu da prestanem da igram,necu...ali hocu da se malo popravi igrica,daj nemoj samo da nas ubijate randomom...pratim tekmu,imam i jos po 3-4 gosta koji navijaju za mene i nista...
Npr. formaciju 4-4-2 kazete da moze da pobedi 4-1-2-1-2 (uski dijamant) ma moze moj .i.
Igrao sam tako protiv 10 ekipa i nista,izgubim ili nereseno...nikad pobeda...ja ne znam do cega je to...
U kupu mi dolaze svake sezone 2 levela jace ekipe...koja je to fora...nikad nisam osvojio ni jedan jbni pehar u Kupu..ne znam ni da li cu ako ovako ostane...sto ne igram protiv 2 levela slabijeg tima...
Evo utakmica
Last edited by NTNK; 05-23-2013 at 10:16 PM.
Gledaj da zavrsis sa slabijim prosekom tima pa ces tada biti u laksem kupu, ja pokusavam to ali ne mogu da se suzdrzim jednostavno volim kad mi je tim skaut kvaliteta...
A sto se tice 4 4 2 da je dobija uski dijamant kod mene to funkcionise i ne samo na jednom profilu vec i na ostala 2 koja mi sluzi kao "testeri" za taktike i to.. i uvek sa dijamantom dobijem 4 4 2 ali kod tebe je ocigledno nesto drugo problem :/
Pa ajde prijavi taj problem adminima...ne moze to nekome da radi a nekome da ne radi... :/
ma brate to sa formacijama nema veze! sve sam isprobao... gledam jbt ove tvoje trofeje, ja npr nemam ni jedan u ligi, sve druga mesta tj sest drugih i jedno trece, dva kupa i jedna liga sampiona. bas nema veze s vezom sve ovo... velika je steta sto ne radi kako treba, mada, mozda je to i poenta, da se zajebes, pa kupis tokene, pa kupujes kao lud, pa opet nista, pa predjes na skaute i tako potrosis gomilu kesa!
Hahahahahahaha...kojih 100%...pa ja ni jednom nisam pobedio...