Naravno razumemo se
Ima ljudi koji se lože da su naslednici Alexa ili Mojesa ali neko na ovaj a neko na onaj način shvate da je ovo samo igra
Naravno razumemo se
Ima ljudi koji se lože da su naslednici Alexa ili Mojesa ali neko na ovaj a neko na onaj način shvate da je ovo samo igra
sta da radim, oduvek sam bio analiticar.. mislim da ima smisla samo investirati u nesto sto ce ti se na bilo koji nacin vratiti.. ovde ti je cak i suprotno slucaj, kada bacis pare na tokene i onda te s jebe neki neaktivni zbog gospodina randoma, koji se stalno spominje.. tako da samo postoji rizik da ce ispizditi zbog uzaludno potrosenih tokena nego da ce ti se ista vratiti od svega toga.
nazovite me hejterom, ali meni je bas zabavno kada ovde neki token-menadzer otvori dusu i optuzi gosn randoma.. bolje je biti i drugi ili cetvrti na tabeli bez ulozenih sredstava nego da ti opada kosa zbog igrice u kojoj postoji samo 3 nacina (tj teksta) na koji mozes doci do gola.. xD
Koja je fora bacati tolike pare na tokene kad je ovo samo igrica...ali nekima je stalo do toga da se dokazu bas...
ne znam samo kome sta dokazuju sa svojim imaginarnim titulama.. xD ali dobro, da nema njih, ne bi bilo ni ovih cestitih ljudi iz nordeusa koji odrzavaju ovu igricu.. tako da sve ima svoju dobru i losu stranu..
Last edited by Бане; 05-29-2013 at 02:47 PM.
Zahvaljujući ljudima koji plaćaju mi igramo tako da poštovanje
Kako prolete sezona