To jest hocu da kazem da kada mu se kvalitet poveca sa 34 na 35 povecace se za vrednost 1 skilla odnosno 0.2 mil
To jest hocu da kazem da kada mu se kvalitet poveca sa 34 na 35 povecace se za vrednost 1 skilla odnosno 0.2 mil
koliko je realno imati ovakav tim na 2. nivou? shvatam da ovu igru igraju dovoljno bolesnika koji svoje zivotne frustracije lece sa ovom igricom, ali ovo je vec bolest.. vidim da i ovde neki ispizde kada izgube, onda im je po obicaju random kriv.. ako hocete da dominirate, pitajte brata kuvajcanina ima li viska tokena.. covek dere sve redom u svojoj ligi i kupu.. ma da mi nije jasna poenta ovih sto svoje "umece" iskazuju sa tokenima.. ali dobro, meni su i takve osobe zabavne, zato sto ih posmatram iz nekog drugog ugla..
Da, ali koji je poželjniji igrač na transfer listi sa jednim skillom do zlatne ili sa kvalitetom 35
Tako bar ja radim. I uvek sam u plusu.
Jbg Bane svako sredstva koristi na svoj način. Danas se enormne sume novca vrte u realnom fudbalu tako da i ovde ima ljudi koji vole da pobeđuju
dobro to, ali ja planiram da zadrzim ove kojima fali samo jedan poen do sledece zvezdice, a ne da prodam.. nego mislim na ove kojma treba 5 poena do sledece zvezdice, sa njima mi valja igrati 2/3 sezone dok ih nabudzim.. xD a vise para cu za njih dobiti ako ih prodam pred kraj sezone nego na pocetku nove, mislim da je to tacno? ako nije, neka me isprave eksperti..
jeste ljudi, pricamo o drugim tj. nagodinu trecem nivou.. da ne bude zabune.. znam da za ove vise nivoe vaze drugi zakoni..
Ne mora na pregovorima
Ali opet naravno sve zavisi koji si nivo Bane
I naravno zavisi na koliko još imaju ugovor.
a sto se tice ovog arapskog bolesnika, i da su samo reklame upitanju (u sta neverujem), trebao bi da ih gleda 24 sata dnevno sto opet znaci da je za psihijatriju.. xD