To jest hocu da kazem da kada mu se kvalitet poveca sa 34 na 35 povecace se za vrednost 1 skilla odnosno 0.2 mil![]()
To jest hocu da kazem da kada mu se kvalitet poveca sa 34 na 35 povecace se za vrednost 1 skilla odnosno 0.2 mil![]()
koliko je realno imati ovakav tim na 2. nivou?shvatam da ovu igru igraju dovoljno bolesnika koji svoje zivotne frustracije lece sa ovom igricom, ali ovo je vec bolest..
vidim da i ovde neki ispizde kada izgube, onda im je po obicaju random kriv..
ako hocete da dominirate, pitajte brata kuvajcanina ima li viska tokena.. covek dere sve redom u svojoj ligi i kupu.. ma da mi nije jasna poenta ovih sto svoje "umece" iskazuju sa tokenima.. ali dobro, meni su i takve osobe zabavne, zato sto ih posmatram iz nekog drugog ugla..
![]()
Da, ali koji je poželjniji igrač na transfer listi sa jednim skillom do zlatne ili sa kvalitetom 35
Tako bar ja radim. I uvek sam u plusu.
Jbg Bane svako sredstva koristi na svoj način. Danas se enormne sume novca vrte u realnom fudbalu tako da i ovde ima ljudi koji vole da pobeđuju![]()
dobro to, ali ja planiram da zadrzim ove kojima fali samo jedan poen do sledece zvezdice, a ne da prodam.. nego mislim na ove kojma treba 5 poena do sledece zvezdice, sa njima mi valja igrati 2/3 sezone dok ih nabudzim.. xD a vise para cu za njih dobiti ako ih prodam pred kraj sezone nego na pocetku nove, mislim da je to tacno? ako nije, neka me isprave eksperti..
jeste ljudi, pricamo o drugim tj. nagodinu trecem nivou.. da ne bude zabune.. znam da za ove vise nivoe vaze drugi zakoni..![]()
Ne mora na pregovorima
Ali opet naravno sve zavisi koji si nivo Bane
I naravno zavisi na koliko još imaju ugovor.
a sto se tice ovog arapskog bolesnika, i da su samo reklame upitanju (u sta neverujem), trebao bi da ih gleda 24 sata dnevno sto opet znaci da je za psihijatriju.. xD