Jbg Bane svako sredstva koristi na svoj način. Danas se enormne sume novca vrte u realnom fudbalu tako da i ovde ima ljudi koji vole da pobeđuju![]()
Jbg Bane svako sredstva koristi na svoj način. Danas se enormne sume novca vrte u realnom fudbalu tako da i ovde ima ljudi koji vole da pobeđuju![]()
Ne bih se slozio sa Shadow-om, znatno ce im opasti trzisna vrednost sledece sezone, jedino gle ako stojis dobro sa parama onda ih nemoj prodavati jer ce kad udju u sledecu sezonu oni tebi smanjivati prosecan kvalitet tima i samim tim ces biti u kol'ko tol'ko laksem kupu !![]()
To jest hocu da kazem da kada mu se kvalitet poveca sa 34 na 35 povecace se za vrednost 1 skilla odnosno 0.2 mil![]()
Da, ali koji je poželjniji igrač na transfer listi sa jednim skillom do zlatne ili sa kvalitetom 35
Tako bar ja radim. I uvek sam u plusu.
a sto se tice ovog arapskog bolesnika, i da su samo reklame upitanju (u sta neverujem), trebao bi da ih gleda 24 sata dnevno sto opet znaci da je za psihijatriju.. xD
dobro to, ali ja planiram da zadrzim ove kojima fali samo jedan poen do sledece zvezdice, a ne da prodam.. nego mislim na ove kojma treba 5 poena do sledece zvezdice, sa njima mi valja igrati 2/3 sezone dok ih nabudzim.. xD a vise para cu za njih dobiti ako ih prodam pred kraj sezone nego na pocetku nove, mislim da je to tacno? ako nije, neka me isprave eksperti..
jeste ljudi, pricamo o drugim tj. nagodinu trecem nivou.. da ne bude zabune.. znam da za ove vise nivoe vaze drugi zakoni..![]()
Ne mora na pregovorima
Ali opet naravno sve zavisi koji si nivo Bane
I naravno zavisi na koliko još imaju ugovor.
Ma čovek vrv ima para ko kiše pa daje boli ga baš![]()