Nasao sam kod druga (6. level) jednog igraca koji mi se cini primamljivim:
Poslao sam ponudu pa sta bude da bude![]()
Nasao sam kod druga (6. level) jednog igraca koji mi se cini primamljivim:
Poslao sam ponudu pa sta bude da bude![]()
Kraj sezone je uskoro... sacekaj sa kupovinom igraca ne budi telestrpite se koji dan imacete klince 5Q jace na TL ... ili direktni transfer kako god...
sta ce ti " kanta " od 4* ? koja ce imati 3* kad predjes u visi nivo...
Mile is in the house
34 minut ulazi Mile Lajkovačkom prugom i zabija
Malo kasnije na asistenciju Nastasića drma ponovo mrežu
Još 4 kola biće gusto
Ko preživi pričaće![]()
ljudi, da li se isplati prodati igrace na pred sam kraj sezone kojima fali 3 ili vise poena do sledece zvezdice? zato sto im vrednost tako i tako opada kada se ulazi u visi rang.. racunam ako se neko upeca i kupi te igrace, da sa tim parama mogu kupiti prvog dana u novoj sezoni kvalitetnije igrace sa vise zvezdica..
Last edited by Бане; 05-28-2013 at 05:28 PM.
Najpametnije ti je da im ostaviš 1 poen do sledeće zvezdice i prodaš ih na startu sledeće sezone.
iz kog razloga? lakse mi je takvog igraca onda trenirati i odigrati sa njim 4-5 utakmice pa da ima jednak broj zvezdica kao i prethodne sezone..
problem je takodje sto vise imam onih kojima fali po 5 poena do sledece zvezdica nego onih kojima fali 1 poentako da i da vidim neku svrhu tvoje preporuke nemogu je ispostovati.. jbg ne kenjam tokene pa moram zaobilaznicom da se borim sa azdajama..
![]()
Pa pazi. Šta misliš da li ćeš skuplje prodati igrača 34 kvaliteta ili 35?
Ne bih se slozio sa Shadow-om, znatno ce im opasti trzisna vrednost sledece sezone, jedino gle ako stojis dobro sa parama onda ih nemoj prodavati jer ce kad udju u sledecu sezonu oni tebi smanjivati prosecan kvalitet tima i samim tim ces biti u kol'ko tol'ko laksem kupu !![]()