Sve vam je stvar " srece " ljudi... evo kako ide moja prica o 19 vezanih titula
znate sad kad pravite profil da vam klub obicno bude vec u startu ili 5-6 ili 10-ti ... bez sanse da se borite za titulu... ja ti registrovao tim davnih dana... i bio drugi... odigrao bas taj dan mec protiv prvoplasiranog bota i zavrsim 3-4 kola pred kraj kao sampion... i onda krece laganica.... ( nije se imalo protivnika kantao sam sve po 5-0 minimum ) oko 10-11 levela krece polako random koji sam nekim srecnim okolnostima uvek dobijao... 3 titule osvojim na gol razliku.. jos 2-3 osvojim medju masom JACIH timova... secam se jednom mancester city-a bio je jak ko stena... sve skaute kupovao lik... premazem ti ja njega kao od sale u oba meca u sezoni... i bla bla da ne duzim dalje da predjem na poentu... stvar srece kakvi su vam profili ozbiljan sam... eno znam dosta ljudi koji citav zivot " tanjirase " a imaju uvek bruka jak tim dok sam ja npr nista jaci bio preterano od njih ( iako sam i ja bio jak ko zemlja sakupio 23 titule , 13 ligi sampiona i oko 16 kupova ja mislim ( da ne ulazim sad u topeleven) i jos toliko tanjira imam iz finala LS i kupova bar po 5-6 od oba )... dok " neki " ne mogu nista da osvoje a kamoli da pecaju triplu krunu ( pa da uloze i 2000 tokena dzaba kad im nije lucky profil ) ... to je tako... igrica je jedan veliki random izgleda i sreca je 80% ubedjen sam.