Morao sam Shadow, odbrana je busna a blizi se zavrsnica LS. Uskoro idu slike kako je bilo na njegovom prvom mecu!![]()
Morao sam Shadow, odbrana je busna a blizi se zavrsnica LS. Uskoro idu slike kako je bilo na njegovom prvom mecu!![]()
Liga, 16. kolo - Liverpool vs Fk NeYmaaR 0:4
Jak protivnik, proba novog skauta i lagana pobeda..
I prvi moj igrac sa 7*
![]()
@nsretkovic
A zasto ti pamtis svaki plasman i svaku sezonu ako igras iz zezanja? I zasto pratis meceve i pravis najbolji tim levela 10 ako igras iz zezanja?
Ova igra je cist promasaj, velika prevara, nema nikakve logike i to treba reci jasno i glasno a ne to opravdavati recima "bice bolje" i slicno. Slozi se jednom sa kritikom.
Ja sam kao moderator bio najveci kriticar, uredjivao forum, pomagao svima, dikertno pronalazio i prijavljivao bagove i predlagao kako igra treba da se unapredi. Ne samo ja nego kompletna ekipa moderatora.
A tad nije bilo 10 forumasa nego je dnevno dolazilo 10 novih a bar njih 50 svakodnevno bilo aktivno.
Kao sto rekoh tvoj zadatak nije da pricas o sladoledu jer nisi nikada probao sve ukuse i nisi nikada kupio sladoled. Samo si dobio najlepsi primerak na probu u njemu i uzivaj, ne mesaj u ono u sta nisi upucen.
Jao sto volim sto se i ja zovem Milan...![]()
e pa ja u 9 sezona imam 8 drugih mesta i jedno 9!
Proslu sezonu me izredjaju ko budale, dobio me i i lik ciji je prosek starosti 30 godina i ima 5 ocena slabiji tim... ja odlucim posle da ih samo treniram, oni mrtvi umorni ne mogu da dobiju i super, ostao sam u istoj ligi, ali sa nadrkanim timom i malo potrosenih para... kad ono, nova sezona, isti nivo, dosao lik sa ocenom 44, ja 53 on brate prvi pola sezone!?!
ja necu da dobijam utakmice 10:0, ali ovo je smesno... uostalom ima na forumu na par mesta kako su likovi gasili profile, pa pocinjali opet posle par meseci i sad je super... izgleda da ako dobijes usran tim, usran ces i biti do kraja! pre 2 sezone igram poslednju utakmicu za titulu protiv poslednjeg, odgovara mi i nereseno, a ja IZGUBIM!!! DA BI TURCIN KOJI DAJE PARE BIO PRVI!!!
Danas - Liga 17. kolo - Liga Sampiona 1/4 finala prve utakmice. Srecno svima
Evo mog protivnika :
![]()
Pobedio sam sad vec bivseg 1. U ligi sa 5-0 juce................
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
CUP-2. PLACE(1)
Pobeda danas 3-0 u ligi
protivnik pratio..
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH