Quote Originally Posted by Milan Dj. View Post
@nsretkovic
A zasto ti pamtis svaki plasman i svaku sezonu ako igras iz zezanja? I zasto pratis meceve i pravis najbolji tim levela 10 ako igras iz zezanja?
Ova igra je cist promasaj, velika prevara, nema nikakve logike i to treba reci jasno i glasno a ne to opravdavati recima "bice bolje" i slicno. Slozi se jednom sa kritikom.
Ja sam kao moderator bio najveci kriticar, uredjivao forum, pomagao svima, dikertno pronalazio i prijavljivao bagove i predlagao kako igra treba da se unapredi. Ne samo ja nego kompletna ekipa moderatora.
A tad nije bilo 10 forumasa nego je dnevno dolazilo 10 novih a bar njih 50 svakodnevno bilo aktivno.

Kao sto rekoh tvoj zadatak nije da pricas o sladoledu jer nisi nikada probao sve ukuse i nisi nikada kupio sladoled. Samo si dobio najlepsi primerak na probu u njemu i uzivaj, ne mesaj u ono u sta nisi upucen.
Nisam mislio da bas igram iz zezanja, naravno da se trudim da imam dobar tim, ali mislio sam na to da se ne nerviram kada gubim...ponovo ponavljam, tek sam 10 level amaterska liga sa 3-4 aktivna protivnika ne znam kako je vama necu vise pricati