Results 1 to 10 of 703
Like Tree357Likes

Thread: Sezona 40: 5 Maj-kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    jeste, kao sto kaze, da mi je odbrambeni igrac izbacio lotpu u aut,a ono korner za protivnika i primim gol...
    ozbiljno pocinjem da se smejem na baljezgarije koje se desavaju...
    NTNK je potpuno upravu, veci random od ovoga nema...
    Kad imam 10-ak ocena slabijeg protivnika, onda je ok, sve drugo je uzas!
    Bacam pare ko budala, od pocetka od kako igram sam vecito drugi iako sam uvek imao najjaci tim u ligi... prosle sezone sam cak i ostao u istoj!

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by nikola2512 View Post
    jeste, kao sto kaze, da mi je odbrambeni igrac izbacio lotpu u aut,a ono korner za protivnika i primim gol...
    ozbiljno pocinjem da se smejem na baljezgarije koje se desavaju...
    NTNK je potpuno upravu, veci random od ovoga nema...
    Kad imam 10-ak ocena slabijeg protivnika, onda je ok, sve drugo je uzas!
    Bacam pare ko budala, od pocetka od kako igram sam vecito drugi iako sam uvek imao najjaci tim u ligi... prosle sezone sam cak i ostao u istoj!
    Dobro, nijedna igrica nije savrsena. I Barselona kada je bila u dobroj formi pa je gubila od Seltika, i Real je gubio od Malage u prvenstvu i Siti od Wigana u kupu...
    Autom se moze smatrati i kad izadje u korner jer je ipak izasla van granica igralista...mada moze to da se ispravi
    A sto se tice toga sto si drugi u ligi vecito to se i meni desava...10 sezona 4 titula i 6 2. mesta u ligi...6 finala LS samo 2 osvojena
    Jednostavno moras da znas da ne mozes uvek pobedjivati

Community Tester
    Quote Originally Posted by nsretkovic View Post
    Dobro, nijedna igrica nije savrsena. I Barselona kada je bila u dobroj formi pa je gubila od Seltika, i Real je gubio od Malage u prvenstvu i Siti od Wigana u kupu...
    Autom se moze smatrati i kad izadje u korner jer je ipak izasla van granica igralista...mada moze to da se ispravi
    A sto se tice toga sto si drugi u ligi vecito to se i meni desava...10 sezona 4 titula i 6 2. mesta u ligi...6 finala LS samo 2 osvojena
    Jednostavno moras da znas da ne mozes uvek pobedjivati
    Izvini, da li tebe placaju ovde da bi branio igricu i da bi opravdavao sve gluposti koje se desavaju?
    Nemoj da uporedjujes Barsu i realan zivot sa ovom aplikacijom pokusaja menadzera. Ovo je igrica i ljudi ocekuju da se njihov trud, vreme, novac i posvecenost repodukuju fer, posteno i korektno. A toga nema.
    Ako podrska igre vredja nasu inteligenciju odgovorima ne moras i ti na forumu da opravdavas sve nerealno i moram reci glupo samo zato sto si moderator. Tvoja uloga ovde je da vodis racuna o forumu i da pomognes korisnicima.
    Last edited by Milan Dj.; 05-22-2013 at 12:56 PM.

Rookie
    Hvala Milane!
    Potpuno se slazem sa Milanom... Vi moderatori kupujete tokene, ili dobijate, zabole vas... Kacite ovde slike, svaki ima nadrkan tim... Od Sretkovica sam jos i dobio neku pomoc, na zalost bezuspesno, ali ajde idemo dalje, nerealne stvari se desavaju, onda lepo priznajte da osim ako nisi MNOOOOGO jaci ne mozes da ocekujes bukvalno nista...
    KAKO JA NA SVAKU FORMACIJU POSLEDNJIH NEKOLIKO SEZONA PO "DIFOLTU" IMAM LOSE OCENE NA SVIM IGRACIMA SREDINE TERENA!
    PROSEK KRILIMA I MC-OVIMA JE 5-6!
    Ja verujem da treba da se desi iznenadjenje kao i u pravom fudbalu, ok, ali bukvalno imam osecaj da mi je tim "uklet"... mnogo smesne stvari mi se desavaju od pocetka... a niko nece da prihvati odgovornost i pomogne ako uopste pomoc postoji, ili bar prizna da se sranja desavaju i da je igrica puna gresaka... ili moze jednostavno da bude makreting, da nemate interes od nas odavde jer manje trosimo para, a zato stranci kidaju... lik ima jednog skauta i ostalo ubi boze igrace i pegla kao nenormalan... moja mama koja ne zna da se sastavi na kompu je skapirala da je sve jedno jebeno namesteno sranje...

Famous nsretkovic's Avatar
    Quote Originally Posted by nikola2512 View Post
    Hvala Milane!
    Potpuno se slazem sa Milanom... Vi moderatori kupujete tokene, ili dobijate, zabole vas... Kacite ovde slike, svaki ima nadrkan tim... Od Sretkovica sam jos i dobio neku pomoc, na zalost bezuspesno, ali ajde idemo dalje, nerealne stvari se desavaju, onda lepo priznajte da osim ako nisi MNOOOOGO jaci ne mozes da ocekujes bukvalno nista...
    KAKO JA NA SVAKU FORMACIJU POSLEDNJIH NEKOLIKO SEZONA PO "DIFOLTU" IMAM LOSE OCENE NA SVIM IGRACIMA SREDINE TERENA!
    PROSEK KRILIMA I MC-OVIMA JE 5-6!
    Ja verujem da treba da se desi iznenadjenje kao i u pravom fudbalu, ok, ali bukvalno imam osecaj da mi je tim "uklet"... mnogo smesne stvari mi se desavaju od pocetka... a niko nece da prihvati odgovornost i pomogne ako uopste pomoc postoji, ili bar prizna da se sranja desavaju i da je igrica puna gresaka... ili moze jednostavno da bude makreting, da nemate interes od nas odavde jer manje trosimo para, a zato stranci kidaju... lik ima jednog skauta i ostalo ubi boze igrace i pegla kao nenormalan... moja mama koja ne zna da se sastavi na kompu je skapirala da je sve jedno jebeno namesteno sranje...
    Molim te bez takvih reci. Nema potrebe da pljujes po igrici, jednostavno probaj da igras iz zezanja da ne shvatas previse ozbiljno. Ja sam pokusao da ti pomognem oko formacije i to ali jbg nzm sta se desava i meni se nekad takvi kiksevi dogode...izgubio sam titulu, zaostajem 6 bodova, izgubio sam od timova koji su 9. i 10. tim na tabeli. 10. sam nivo imam 4 titula prvaka lige i 6. drugih mesta od toga sam 3 puta izgubio prvo mesto u zadnjem ili predzadnjem kolu i u LS sam igrao 6 finala i samo 2 osvojio...pokusaj da se smiris i igraj iz zezanja