Pa gađam top4 pa šta sistem da
Ne mogu mu obrisati mogu da ga opomenu, a dalje šta mogu ne znam
Pa gađam top4 pa šta sistem da
Ne mogu mu obrisati mogu da ga opomenu, a dalje šta mogu ne znam
Inace, liga za 5 minuta...
Rezultati 10.05.2013. RANDOM 1.dan
Prvenstvo 4.kolo
Pobeda lagana...
KUP Kvalifikacije 2.utakmica
Auuuuuuu...koje ludilo,...U prvoj utakmici sam izgubio kod kuce 1:2 a danas na drugoj utakmici drama...
Povedem 1:0 on izjednaci...pa ja dam gol u 89min za 2:1 i produzeci...i u produzetku 1:3 za NTNK United i idemo dalje...
Liga - kolo 4. - FC Barcelona vs Fk NeYmaaR 0:2 !
Veoma bitna pobeda, mali posed zbog cudne formacije na koju sam bio primoran zbog povreda i crvenih kartona drugih igraca.
Startne formacije :
Protivnik : 3Š-1-2-1-3
Fk NeYmaaR 4 - 1 - 2 - 1 - 2 (uski dijamant u pokušaju)
Čvrst meč, mnogo šansi za Fk NeYmaaR, mnogo šuteva mnogo kratkih pasova ali tek u drugom poluvremenu sjajni Pavlis svojom drugom zaredom utakmicom sa 3 dobijena skila rešava meč i donosi važnu pobedu Fk NeYmaaR. Sutra je jedan od odučujućih mečeva protiv Black Eagle koji je trenutno 1. sa sve 4 pobede. Ono što je dobro da se sutra vraća Xavi, ali videćemo da li će dobiti veliku minutažu s obzirom da nije u punoj kondiciji tj na 0 je. A Fk NeYmaaR ima samo 2 zelena bustera.
ne od 7-10 vec od 10-15 Pa eto, kupujem samo mlade i vredne igrace prosek tima mi je 20.3 svi su mladici kojima tu fali 15-20 skilova do skauta i neki su sacuvani iz prosle sezone. Kao npr Kupas , on je vec 5. sezona u timu i ima ocenu 68 jos dve i bice 5. put skaut On i Lew. su najstariji sa po 23 god
Ne zaboravimo El Sh-a on je 4 sezona u timu. Kupljen sa 18 sada ima 22 god.
Pa dobro to,moji igraci u proseku 4-7 skilova...uzas