Koja formacija, vidis da sam imao posed 60% a on napadao ceo mec, jer je bag mec u pitanju.
A inace sa ovom formacijom sam osvojio 30 trofeja i harao na celom serveru sezonama.
Koja formacija, vidis da sam imao posed 60% a on napadao ceo mec, jer je bag mec u pitanju.
A inace sa ovom formacijom sam osvojio 30 trofeja i harao na celom serveru sezonama.
Поздрав менаџери, данас ћу само ставити слику противника Лиге Шампиона јер је овај с ким играм у лиги неактиван тако да ће меч бити само за буџење гол разлике
Што се тиче Лиге Шампиона, бод је довољан за пролазак већ у 1/8 али ипак желим да то буде и даље без примљеног гола у групној фази што би заиста био добар успех !
Ево противника којег сам у гостима победио 0:2 ...
И по први пут ове сезоне, мој тим је максимално спреман што се тиче кондиције и видећемо да ли ће имати бољитка!
Још једна добра вест је што се сутра враћа и феноменални на почетку сезоне, Марко Ројс!
Danas protiv poslednjih na tabeli u ligi a u LS pobeda vodi sa 1 mesta u osminu.....
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
CUP-2. PLACE(1)
Novi skaut, 6. u ekipi
Stigao na poluvreme al dobro je preokret 2-1 u jedan crveni karton al posto sam vec htero da ovaj sto je dobrio rveni izadje ja stavio da se zameni sa rugim MCom on dobije crveni i ja vidim kompletan mi tim kad ono onaj usao umest njega super xD
Pobeda 10-0 u ligiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
Liga 7. kolo- Fk NeYmaaR 5:0 Bayern Munchen
Danas, neaktivan protivnik i laka pobeda uz cuvanje malo bitijih igraca za vecerasnju Ligu Sampiona.
Protivnik je neaktivan vec nekoliko sezona i umesto da se ovaj mec iskoristio da se nabudzi gol razlika oni su to iskoristili da naprave novu seriju promasaja. 3. utakmica zaredom gde su igraci promasili 3+ 100%-tnih sansi za gol. Kvota u kladionicama da ce Fk NeYmaaR promasiti 3+ sanse na tekmi u ligi je sada 1.20 dakle skoro siguran prolaz.
Evo kako je to izgledalo:
A ovo su promasaji
za 30 minuta ls jedva cekammmm.....
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CUP-2. PLACE(1)
Jos 5 minuta...
SRPSKI