Koji matorici,odrade svoj posao u ovoj sezoni i sledece pravac Mostanica
Koji matorici,odrade svoj posao u ovoj sezoni i sledece pravac Mostanica
ja sam konacno zadovoljan kupovinom prvog dana sezone. Za 32 tokena neocekivano dobio sam 6 aukcija i izgubio jednu za golmana (desilo mi se ono sto i NTNK-u). Ali dobro, 3 od 18 god, 2 od 19 i 1 od 20 godina inace sto se tice protivnika u kupu danas sam video da mu je tim neaktivan ali lik kupio igrace tako da ce biti zestoka borba danas u 15h !
Daj mi 30 tokena i čudo ću da napravim.
Kupio sam danas 5 igrača za 8 tokena i to jednog od 18, jednog od 19 i trojicu od 20 godina.
Zadovoljan..
e ljudi danas sam dobion na aukciji jednog igraca ali nije mi u postavi nznm sta da uradim?????((((
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
CUP-2. PLACE(1)
Konacno i mene sreca pocela da sluzi u 90. minutu. Ali ne mogu da verujem sta je ovaj njegov spic napravio mojoj odbrani :O Prvo sam poceo 4-4-2 pa sam kasnije prebacio na 3-4-3 jer dvojica nisu mogli da cuvaju njegovog spica, 5puta je prosao moju odbranu, srecom samo jednom je dao gol...UHH
P.S i on je pratio. Ne mogu da verujem kako je za sat vremena napravio dobar tim jer je ujutru izgledao kao neaktivan ali je namestio taktiku :O
Slusaj bilo je ovako budim se ja mob pored kreveta ukljucuje vidim ls i kup itd idem na transfer kad ono lik 15 min do kraja 124 kvalitet odma bidujem pratim sta se desava aukcija se zavrsava pise sacekaj i samo odjednom mi ugasi top eleven na mobu onda udjem opet i nema gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
a tokeni normalno spiceni
SRPSKI
MOJ TIM-SPEED CITY
ENGLISH
MY TEAM-SPEED CITY
LEAGUE-WINNERS(7)
CHAMPIONS LEAGUE-2. PLACE(2)
CUP-2. PLACE(1)