Danas, prvo poraz u prvenstvu protiv 15% slabije ekipe gde golman nije bio motivisan, a onda poraz od 6:0 protiv 15% jace ekipe gde je golman dobio ocenu 4.7. Sto ja u prvenstvu ne dobi sa 6:0 mog 15% slabijeg protivnika?
Prva utakmica u 17.30, dva treninga pred tekmu u 20.43 odradim oko 19h i na animaciji moja ekipa duplo sporija. Definitivno algoritam ima u sebi kaznjavanje ekipe koja ima trening suvise blizu tekme, sto je teska glupost, ali ajde...
Ne vidim svrhu kacenja detalja sa obe tekme jer nordeus je bio glavni reziser.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Majku li vam jebem retardiranu, po hiljadu puta!!!
Ekipa koja stvori jednu šansu za 45 minuta, ima 1-1 na poluvremenu!!! 22 šanse, naspram 9, 10 šuteva u okvir, naspram 5, a izgubimo 1-2 od 12. ekipe na tabeli!!! I to sve jer je i prvi izgubio!!! Ista situacija i juče!!! Upakovali ste 9 ekipa u 7 bodova razlike, majku li vam jebem skriptarošku!!!
Poraz,ali je zaliha velika iz prvog meča i zato idemo lagano u još jedno finale Kupa
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
[QUOTE=NekoIzMase;631043]Obezbedjen prolaz i pored ocajne igre. Sa ovim likom igram i finale kupa.
Da, ceste su ove situacije. Ti si igrao formaciju koju i ja forsiram vec dugo sezona jer smatram da je formacija sa dobrim rasporedom igraca ali kreteni iz nordeusa nagradjuju one menadzere koji igraju bas napadacku formaciju sa samo jednim MC igracem bez DMC-a sto je stvarno teska glupost. E ovde treba imati krilnog igraca koji ima i poziciju AMC i probiti ga kroz sredinu. Ako nordeus dozvoli naravno...
Ja nazalost nemam krilnog igraca sa AMC pozicijom pa da mogu da predjem na uski dijamant ali AMR Frisanco ove sezone ide u penziju pa ce njegov naslednik definitivno imati AMC poziciju bas zbog ovakvih situacija. Moze i varijanta sa ove formacije na tri MC-a + DMC i dva ST-a, ali MC u rezervi ima samo 5* pa mi je glupo da vadim igraca 6*-7* i spustam kvalitet ekipi, sto je greska jer pravilna formacija je bitnija od kvaliteta ekipe sto ja nazalost nikad necu prihvatiti.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522