331Likes
-
Gol razlika Partizana, u drugoj nedelji, kad nas je trolovalo, je bila 29 - 28... U ostale tri nedelje 60 - 31...
-
-
United završava ligu sa 70, od mogućih 78 bodova, gol razlika +108... Park prvi strelac i asistent... Ovaj prvi na listi prosečnih ocena prodat, ovaj drugi odigrao 2 utakmice...
-
Da mi je neko rekao na početku sezone, da će ovo biti najuspešnija sezona u istoriji Uniteda, samo bi se nasmejao... Kad ono, tripla kruna... šteta što smo u kupu ispali već u prvom kolu... Protivnik nije gledao utakmicu... Na poluvremenu je imao samo 4 šanse, a onda, odjednom, u drugom poluvremenu kreće da igra nešto sasvim drugo nego do tada... Ipak, Park uspeva da izjednači i odlazimo u produžetke, pa na penale... Nisam gledao penale, niti sam određivao ko će da izvodi... Protivnik maši prva tri, mi dajemo sva tri i eto triple krune, prve u istoriji...
-
Strašno mi je da za igrača sa passing-om na 200%, niko neće da da ponudu...
-
-
Jordan Park, igrač sezone... 44 utakmice, 56 golova, 40 asistencija, prosečna ocena 8.68...
-
Carlos Montezuma, igrač sezone... 41 utakmica, 33 gola, 21 asistencija, prosečna ocena 8.34...
-
Kamerunac Louis Andela napušta Celtic posle 11 sezona... 419 utakmica, 365 golova, 250 asistencija, prosečna ocena karijere 8.33...
-
Addicted
Sove ukrale titulu, OFK ce igrali LS...