Ni kriv ni dužan, dobih ja 40 tokena ekstra. Nadam se da je možda još nekog ukenjalo.
Bar da smo u top 100, nego nam i do tamo fali 78 bodova.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Da se nadovežem na post o savezu i nagradama.
Postojao je, za promenu, bug. Mnogo nas je dobilo ili duple nagrade ili ove za poziciju u Top100. Zbog nesinhronizovanosti, kolika reč jbte, ažuriranja servera, moj server je ostao online sa podacima iz stare sezone, dok su drugi serveri ažurirani i pušteni online sa -20% bodova. U tom trenutku, moj server prepoznaje da imamo poena za 7. mesto i to nagrađuje.
Oko 10 su kratko oborili sve servere i oduzeli tokene svima koji su ih dobili.
Oni koji su tokene već spucali na dovođenje igrača i posle oduzimanja tokena otišli u minus, neka se obrate podršci. Stanje će im biti na 0 (nula) vraćeno.
Pošteno ili ne, ne želim ulaziti u diskusiju.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ostvarena kvadra najviši level, uspješna sezona na kraju
Protiv 20% jačeg, koji je bio drugi prošle sezone... Razbili smo ih, ne bi dali gol iz igre još 100 godina, a onda slobodnjak sa naše DL strane, a karton dobija DR... Pa koji će on kurac tamo, mater vam jebem??? Od kad sam počeo da igram ovu igru, imam osećaj da Nordeusovi developeri ne znaju šta je levo, a šta desno...
Treba mi MC k'o hleb, a ni jedan ne ide ispod 40 tokena...
Krenulo se sa sopingom, naravno i ne pokusavam da bidujem za 95%- 99% igrace.
Ova dvojica su kostala ukupno osam tokena, sta da se radi ali ipak je prvi dan sezone. Nadam se da bar jedan brzo napreduje pa da se krene sa trosenjem zelenih. Bilo bi lepo da to bude ovaj Danac da ne trosim zelene za AMC poziciju.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522