Majku li vam jebem mrtvu u pičku, 11 utakmica bez poraza, prvi na tabeli u ligi, a onda na 8 utakmica 6 poraza!!! Igraču prosečna ocena preko 8, dam mu da bude vođa tima, on ne može ocenu 6 da prebaci posle toga!!! Krv vam jebem majčinu!!!
Krenem da treniram igrače dodavanje i centaršut, ne mogu 75% uspešnih dodavanja da prebace... Krenem da im treniram šut i završnicu, ne mogu 10% šansi da šutnu u okvir gola... Krenem odbranu da treniram agresivnost i uklizavanje, kao kroz sir prolaze protivnički napadači do našeg gola... Krenem odbranu od centaršuta i igru glavom da treniram odbranu, po 3 gola primimo posle kornera... Pa jebem vam i seme i pleme majčino!!!
Jebem li vam mrtvu majku!!! Prvi, koji je iste jačine kao i ja, da mi beži 14 bodova, posle 14 kola!!!
E ljudi, morao sam da brišem sve prijatelje dok ne sredim svoja 3 od hakera napadnuta profila. Neki manijak mi svako jutro pojebe sve šifre, za poludit.Dobijem izvještaj o lokaciji iz Južne Koreje a zapravo je to isti tip koji je hakirao profil Zak FC (Vujadin Zdraljevic) iz moje lige, sad stavio ime kluba uhuuuh i promijenio ime u NAD ATJEH.
Ako ti je hakovao 3 profila, onda imaš trojanca na PC, najverovatnije...
odigram obe tekme Lige prvaka 1:1 i sad stoji tako bez informacije ko je prosao dalje. sta sad, igrace se treca tekma ili ?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522