Napokon se završila utakmica, koju mi nisu dali da gledam... Dva puta su danas starterima ukrali po 6% kondicije...
Originally Posted by Steppenwolf Napokon se završila utakmica, koju mi nisu dali da gledam... Dva puta su danas starterima ukrali po 6% kondicije... Ja jos cekam obje moje kako su prosle. P. S. Znas li kojim danima u sezoni dolaze igraci za 79T i 0 eura Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Ja jos cekam obje moje kako su prosle. P. S. Znas li kojim danima u sezoni dolaze igraci za 79T i 0 eura Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk Jednom nedeljno (sedmično), pa kad ti se zalomi... 4 puta u toku sezone...
Originally Posted by Steppenwolf Jednom nedeljno (sedmično), pa kad ti se zalomi... 4 puta u toku sezone... Ok hvala, jbga nisam to pratio Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Ok hvala, jbga nisam to pratio Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk Obično startuje u 5 ujutru...
Originally Posted by Steppenwolf Obično startuje u 5 ujutru... Cekam rezultat utakmice vec 4 i pol sata haha Nordeus Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
Originally Posted by vedran boca juniors Cekam rezultat utakmice vec 4 i pol sata haha Nordeus Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk Isti slučaj... Najverovatnije će biti simulirano noćas, kada restartuje dan...
Forum Rules