Originally Posted by NTNK Gde ste misevi? Ahahahahahaha... Vraca se legenda Top Elevena... NTNK United Sent from my SM-A505FN using Tapatalk De si bre LEGENDO, baš mi je drago da si ponovo aktivan. Al samo opušteno sad bez nerviranja ;-) nemogu oni nas trolat koliko mi možemo podnijet.
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada De si bre LEGENDO, baš mi je drago da si ponovo aktivan. Al samo opušteno sad bez nerviranja ;-) nemogu oni nas trolat koliko mi možemo podnijet. Pa gde si ti covece...vidim tamo postavljas neke rekorde...hahaha...pa kad mene nema lako ti je... Ajde da se druzimo malo dok ne dosadi...
Originally Posted by NTNK Pa gde si ti covece...vidim tamo postavljas neke rekorde...hahaha...pa kad mene nema lako ti je... Ajde da se druzimo malo dok ne dosadi... Upravo tako, ... ma samo opušteno, kad imam resurse guram, kad nemam šutim i opet nekako ide, uopšte se ne nerviram, ... navika
Forum Rules