Malopre probah novi event I poraz 1:4. Naime, potpuno sam zaboravio na caku sa stavljanjem dva igraca od 1* I odmah njihovom promenom na startu meca. Jer sam upravo to sada imao, a protivnik ima grb Real Madrida I cetiri trofeja iz prosle sezone.
Tako da koristite I vi tu caku jer ko zna kakav protivnik moze doci. A kada je moja ekipa sa 101% izvukla ekipu 79,9% ekipu, mislio sam bice lako kad ono...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Trenutno stanje izgleda ovako:
Liga takmicenje, jos uvijek prvo sa lijepom prednosti i bez poraza do sada
LS - ispadanje u osminifinala, nakon poraza u gostima, kod kuce remi i pa pa
Danas prva utakmica u polufinalu kup-a i remi u gostima bez golova. Moji igraci nisu bili na maksimumu zbog 10% slabijeg protivnika ali sam se zeznuo u revansu moraju svi biti 100%
Momci frenda zanima koji je server a ja zaboravio kako se to moze provjeriti.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
Koliko se sjecam da je na ovom linku na google play ali nisam 100% siguran
https://play.google.com/store/apps/d...statplus&hl=hr
Sada su me doveli u razmisljanje sta uraditi, lijepa ponuda asistenta za MC/AMC , MC/AML/AMC Da li ga kupiti ili ne hmmm. Problem je sto mi 2 sezone nije dolazio MC od asistenta.
Prva fotografija moj MC, a druge dvije ponuda asistenta.
Sent from my 5024D using Tapatalk
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522