Sretno svima u novoj sezoni !
Imam problema sa screenshot pa nisam u mogucnosti da postavim slike.
Liga sampiona - Osim mene 94%, jos dva tima su u igri 91% i 85%, zadnji tim 66% i vjerovatno napusten po rasporedu igraca.
Kup - Prvi protivnik je aktivan ali slabiji 40% od mene. Potencijalni rival u drugom kolu slabiji oko 18%
Akademci su prkno. Probam golmana od 60%, on mi pokaže F19. Probam ST od 66%, pokaže mi F22, pa bolji su stari akademci bili jer su pokazivali F15, a ovo što nam uvališe na finjaka je čisti kriminal.
Ja ih nisam probao na treningu, vec sam ih poslozio po TV i ne stoje lose, doduse kako koji. Verovatno ce biti samo druge rezerve bez tekmi u prvoj sezoni, pa cu videti kako se koji pokazao. Ako me ne bude mrzelo da im zapamtim pocetni kvalitet.
P.S.
Da, i ja sam uvek cekao akademce od 14 tokena i uglavnom dobro prolazio. jbg
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ako pod TV misliš na vrijednost igrača, čuo sam da su i to pokvarili i da to više nije relevantno ni na mnogo nižim levelima (nisam siguran ali već sam probao da treniram neke takve i nisu davali željene rezultate pa više tako ni ne kupujem igrače, sad kupim pa probam i ako zadovolje treniram a ako ne onda prodaja i kupujem drugog i tako u krug).
Hristos se rodi
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk