One man show
Kramaric 6 komada utrpo.
Ovo jos nisam dozivio u mojoj ekipi
Dominacija kakvu dugo moji igraci nisu pokazali
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
One man show
Kramaric 6 komada utrpo.
Ovo jos nisam dozivio u mojoj ekipi
Dominacija kakvu dugo moji igraci nisu pokazali
Ljudi imate li problem sa promjenom dresa ekipe????
Ja pokusavam promjeniti dres ali cim stisnem na dres i da hocu stavit domaci ili gostujuci pukne veza na igri....
Koji kurac se opet događa, sinoc sam azurirao igru.
Svakim danom sve vise bugova i izbacivanja iz igre....smecari i zamjenu dresa kluba su uspjeli sjebat.
Iako je vec 7-mi dan sezone i mislio sam da igram sa ekipom iz prosle sezone jer ne stizem da se posvetim t11, jutros stize preporuka asistenta za novog golmana i odlucio sam da ga uzmem. Stari golman neke skilove ima na bas niskom nivou pa je to odlucilo. Jeste da nije jedan na jedan ali da li to uopste igra neku ulogu? Cena je 75 tokena za 114%.
Kvalitet ekipe je podignut za 4% ali ostaju DC i DL koji su na 5* i znam da cu biti trolovan zbog njih ali imaju dobre skilove pa ih za sada drzim u prvoj postavi.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
One man show se nastavlja
Kramaric u dva kola u nizu 9 komada utrpo
Za sad jedini poraz od vodeceg Polet Karanac
Dominiramo, nakon dugo vremena vratio sam se na igranje napadackim stilom i evo rezultata u zadnje dvije ligaske utakmice 10-1 gol razlika.
U te dvije utakmice 9 golova Kramaric i 1 Maric
Stvarno ima bolesnika u ovoj igri.
13 nivo i jos ce tankirat sezonu, nevjerovatno.
Prvi u toj ligi je 86q
Drugi skaut a treci isto skaut
Imas tim 140%+ i tankiras
Zasto?????
Koja svrha, ovo je bas pretjerano.
Last edited by Rašo 76; 02-09-2020 at 05:07 AM.
Osiguran prolaz u četvrtfinale kup-a, revans ce biti rutinski.
Sent from my 5024D using Tapatalk
FCK NZS završio sezonu sa svim pobedama i ovu počeo ispadanjem u Kupu u prvom kolu, od igrača sa aukcije, i porazom u prvoj utakmici LŠ.
Jasan signal da izaberem tankovanje. Da ne trošim uzalud vreme na trening i živce na trolove.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Zvezda igra bez ekstra treninga pa dokle dogura. Na 100% smo tamo, videćemo za koliko je dobro.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk