Kupio DL igraca 18 god. za jedan token da sutra ne bi trosio zivce i tokene na aukciji bar za ovu poziciju. Zamenicu matorog DL igraca koga sam uzeo samo na jednu sezonu. Da li uzeti igraca sutra koji je 99% za 40 tokena ili trositi zelene, svako neka radi kako misli da treba ali zeleni se mogu farmovati, tokeni ne mogu. Naravno, kad nestanu zeleni trosice se i tokeni. Imam neke omladince za 0 tokena ( svi iz zadnje linije, 20- 21 god ) pa cu njih podici na 100% i ubaciti ih u prvu postavu. Nema vise drzanja igraca zbog dobrih skilova, jer algoritam to ne jebe. A mozda ovog DL-a i besplatne omladince iskoristim i za nekog mladog iz dnevne ponude, videcu.
U Ligi 4-ti po kvalitetu a treci na kraju, tako da nemam sta da se zalim. Ponovo trofej uzima formacija sa jednim DC igracem i nagruvanim AML igracem koji je izdominirao u Liga - najbolji igraci.
SRECNO SUTRA!
Attachment 132653

127Likes
127Likes LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

Originally Posted by lespa
 Originally Posted by lespa

Ne znam kako sistem me valjda častio. Osvojio sam ligu, ligu šampiona i suprekup i nažalost kup 2 mesto
 Ne znam kako sistem me valjda častio. Osvojio sam ligu, ligu šampiona i suprekup i nažalost kup 2 mesto  . Evo u slikama sezone:
 . Evo u slikama sezone: