Nemojte tražiti logiku ovde. Gubićete živce bzv xD
30% slabiji protivnik,neaktivan naravno...jedva
Послато са SM-A105FN помоћу Тапатока
Ja sam napisao post, ali nije se objavilo ne znam zasto. To je i bilo moje pitanje, dok ne otvorim sve treninge na world class, ne vredi da ulazem u igraca, jel da?
Za sada odlicno ide, bez poraza od kako sam poceo sa igrom, znam da nece vecito da traje, ali je dobar osecaj trenutno.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Davno sam bio taj nivo, ali da msm da nema svrhe nešto da juriš treninge jer nije sve otvoreno i vrv da nemaš dovoljno zelenih za jači trening.
@aleks
Koju formaciju koristiš? Najbolje su sa krilima. AMR i AML, tipa 352V, 451V, 4231, 4321.
U tom slučaju, na tvom nivou, trebaju ti 2 dobra krila do 5-6 nivoa. Ostalo koristi sa aukcija, bez mnogo treninga. Nemoj prelaziti 100% na kraju sezone, jer će te u sledećoj baciti sa nivoom iznad u kupu i LŠ. A za otključavanje treninga, nakupuješ igrače od 3-4* za po 1 token, koji će biti u rezervi. I njih treniraš najtežim vežbama za otključavanje treninga.
Takođe, na početnim nivoima će ti finansije biti problem. Praviš stadion i prateće objekte. Pogledaj dobro na kom nivou je koliki maksimalni broj gledalaca za bonus od 5%. Na osnovu toga praviš i stadion. Ne treba ti stadion od na primer 10000 mesta, ako je maksimalan broj navijača 3500
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Koristim 4-1-2-1-2 sa dva krila MR i ML za sada odlicno ide.
AML I AMR koristim kad igram sa jednim napadacem, a sada imam 3 odlicna ST, a i ovo je moja omiljena formacija pa sam po njoj kupovao igrace.
Za stadion sam se zajebao lvl 2 prima 2500, meni je 7000 i bar sam miran do kraja sledece sezone.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Tesna pobeda i kiks prvog za deobu prvog mesta
Послато са SM-A105FN помоћу Тапатока
@aleks
Sa stadionom si miran još 2 nivoa
Inače, kada neko kaže krila, misli se na amr/l. ML i MR ne računamo kao krila.
Tvoja formacija se zove široki dijamant
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk