Na kraju sezone drugo mesto u Ligi. Ovaj treci Almaty je imao najjacu ekipu 117%, prvak 114%, moja ekipa na 110%, ovi ostali do 8 mesta od 105% do 107%. Ovaj Almaty ili nije ulazio svaki dan ili je bio trolovan, ostali su bili aktivni i svako kolo je imalo po dva meca borbe ekipa iz prvih osam. Vidi se da je prvak bio guran jer protiv dobrih aktivnih timova, morao je imati vise poraza.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ovih dana konstatovao da nisam uzeo Ligu prvaka već 15 sezona i bum osvajam trofej!
Negde na početku sezone sam u kosturu video da ima dva tri tima koji su dosta jači od mog i nisam imao velika očekivanja, ali sam video da postoji šansa da stignem do 1/4 finala. I onda u polufinalu izbacujem bar 15% jačeg protivnika neočekivanom pobedom od 4:1 u prvoj tekmi i kapiram da idem u finale, ali u drugom polufinalu sam video da u finale ide aktivni menadžer isto oko 15% jači i mislio sam to je to.
Protivnik je ispratio finale, imao 8 navijača, kvalitet na njegovoj strani, ali onda nordeus kaze ne može, na trofeju ce stajati 2020 Medak II.
Jao, na šta lici t11 u PC verziji, sve usitnjeno, zbrčkano, sada ne stane sve u jedan prozor, stvarno se glupiraju.
Čestitke onima koji su ćapili neki trofej!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@lespa
Da vidiš na šta liči na tabletu Galaxy2 igra, bio bi srećan sa PC ....
Chat saveza preko celog ekrana. (Screenshot nije sečen)
U opciji trening pa gde su "izveštaji", "i" ne može da stane u jedan red. Spušten u drugi
Ovako:
"Izveštaj
I"
Glavni meni kao kada prebaciš rezoluciju na monitoru za osobe sa slabim vidom.
Match report vide se samo 3 statistička podatka
Sinoć sam im sve poslao. I gle čuda, i oni se čude da je tako.
A na telefonu smanjili fontove. Ko debele prste ima, treba mu pinceta, a bogami svima i lupa. Ne vidi se ništa
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I za saveze još nisu pronašli grešku, tako da se spremite za jučerašnje probleme.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nordeus realnost.
Vodis 3-1 i igrac vise i primis 2 gola pred krajregularnog djela i onda izgubis finale na penale.
Inace podjednik Lige prvaka je prvak u mojoj ligi.
Super Kup igram s njim.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
Jebem im sve ne mogu uci u igru. Pujjj sve vam jebem.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk