Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 101
Like Tree148Likes

Thread: Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    ...........

Pro Rašo 76's Avatar
    Po procentima bi trebalo da bude zanimljivo ( ne racunam 2 napustena tima ), e sada da li ce neku zbrku nordeus napraviti, to cemo tek da vidimo.

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-partizan-liga-1-png.jpg
    Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-partizan-liga-2-png.jpg
    Crvena Zvezda likes this.

Pro Rašo 76's Avatar
    Pocela usteda ili su poceli skrtariti, igraci na preporuku 34 - 52 tokena ali i najjaci je samo 108%

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-preporucen-igrac-1.jpg

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Pocela usteda ili su poceli skrtariti, igraci na preporuku 34 - 52 tokena ali i najjaci je samo 108%

Click image for larger version. 

Name:	PREPORUCEN IGRAC 1.jpg 
Views:	27 
Size:	83.3 KB 
ID:	133213
    Konkretno, za ovog prvog na početku sezone na aukciji se ide bez problema i do ovih 34 tokena, tako da ko ima formaciju sa AMC igračem, treba ga uzeti i sebi uštedeti vremena i živaca jer transfer lista je užasna.
    Stičem utisak da su uspeli da isteraju svoje, jer mislim da dosta ljudi sada kupuje igrače iz dnevne ponude. Tu mislim na mlade igrače ( 18 - 20 god. ) do 50 tokena ne na one od 7-8* za 600 tokena.
    Rašo 76 likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Konkretno, za ovog prvog na početku sezone na aukciji se ide bez problema i do ovih 34 tokena, tako da ko ima formaciju sa AMC igračem, treba ga uzeti i sebi uštedeti vremena i živaca jer transfer lista je užasna.
    Stičem utisak da su uspeli da isteraju svoje, jer mislim da dosta ljudi sada kupuje igrače iz dnevne ponude. Tu mislim na mlade igrače ( 18 - 20 god. ) do 50 tokena ne na one od 7-8* za 600 tokena.
    AMC sam popunio iz akademije, slicne su osobine samo sto je kod mog akademca specijalnost izvodjenje kornera.
    Ali nekome ce dobro doci ova ponuda.

Sent from my 5024D using Tapatalk

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    AMC sam popunio iz akademije, slicne su osobine samo sto je kod mog akademca specijalnost izvodjenje kornera.
    Ali nekome ce dobro doci ova ponuda.

Sent from my 5024D using Tapatalk
    Nisam uzimao nijednog akademca osim besplatnih tako da ne znam ništa o tome. Od nekoliko menadžera sam čuo da je akademija sranje. Piši na kraju sezone kako su se pokazali.
    Rašo 76 and Crvena Zvezda like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Nemojte uzimati te akademce samo te džaba za prodaju. Napredak velika 0. Čak sam prošle sezone uzeo sa 6T akademca opet promašaj.
    Idemo dalje u kupu:

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sledeći protivnik:

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

U ligi lagano:

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Što se tiče eventa Kralja definitivno se ne zna dan početka.
    Last edited by Shadow; 04-28-2020 at 05:28 PM.
    lespa, Crvena Zvezda and Rašo 76 like this.

Champion lespa's Avatar
    Ekipa mi je na 93% i neću ništa ulagati osim da matorog igrača zamenim klincem istog kvaliteta ako na buđavoj transfer listi bude nešto. Duga je sezona pa će se verujem naći nešto.
    Liga nije strašna, ima jedan od 103% i jedan od 108% oni su najjači i pretpostavljam jedini kandidati za titulu. Ima jedno 4-5 ekipa koji su između 90 - 95% pa će sa njima biti borba za pozicije 3 i 4. Naravno, sve zavisi od aktivnosti menadžera i da li je neko od njih čekao žreb a ima spremno 1k zelenih. Ili će pazariti 11 skauta, nije to baš tako retka pojava.
    Već dugo sezona unazad igram sa uključenim presingom, ali sam isključio isti jer mi je objašnjeno da je napredak igrača isti kao i sa isključenim presingom a skine se više kondicije što nije logično ni pošteno.

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-liga.jpg
    Rašo 76 likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Evo kada kreće:

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_5.jpg

Za sada sve ide kako treba:

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_2.jpg

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg

Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

Tesno će biti u kupu.

Champion lespa's Avatar
    Vidim da moj DC kome je pauzirana specijalnost posle tekme ipak dobije skil za spec. Dakle, podešavanje važi za trening ali ne I za tekmu. I dalje se dešava da prva izmena bude realizovana tek sa drugom izmenom a na formaciji odmah pokaže da je nastala promena.
    Crvena Zvezda likes this.

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast