Golman mi treba ali ne za 94 tokena
Bas me zanima sta ce skaut ponuditi, moze se lako dogoditi kao prosle sezone.
Juce je krenulo sa za*ebancijom u ligi ( poranili su ), ja jedva izvucem remi, a kasnije i prvi pratilac isto. Tako da umesto 3, sada je 5 timova u igri
Sent from my 5024D using Tapatalk
Last edited by Rašo 76; 05-03-2020 at 09:23 AM.
Varijanta u kojoj bi se uštedelo na tokenima je ovako nešto ali isključivo 18 godina, kvalitet recimo 105% za nekih 50 tokena i određen broj zelenih da se podigne na 120% i eto golmana za 3-4 sezone.
Nego sad čovek mora da drži drugu rezervu igrače od 18 - 19 godina i da se seti da uveče te igrače stavi u prvu postavu što ja redovno zaboravljam.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Posle savršenog starta u Ligi i 6 pobeda u 6 kola sa istom ekipom iz prošle sezone, poraz ali kakva trolčina.
Dakle, sudar maltene egal ekipa ( moja ekipa 97% a protivnik 99%), obe ekipe 13 šuteva ali moja ekipa dva šuta u okvir a protivnik 7 od 13. Poraz od formacije bez MC igrača i što je najgore, protivnik u zadnjih pola sata bez isključenog jedinog ST-a na terenu. Pa jebote!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Naravno bonuse jos ne mogu dodavat, a u sluzbenim tekmama u jednoj od 5 mogu promjenit igraca i to jedino prije 80te minute. Ako izmjenu radim u 80 ili 81 minuti izbaci gresku.
Da ne spominjem sprdacinu od finala događaja gdje od 18% slabijeg izgubim 7-1 uz igrac vise na mojoj strani. I to lik dobije crveni kod 1-0 za mene. Na pocetku drugog poluvremena doslovno do 55 minute nisam izasao iz svog kaznenog prostora. Sramota nista vise, utakmica pokazuje 17 minutu i odjednom pise 35 minuta. Odjednom vodim i lik ima crveni...Sramota da odgovor od supporta nisam dobio 3 dana. ( link koji mi je ovdje okacen ) Zalosno, u lp pobjedim lika koji je 20% jaci uz moj crveni i njegovo vodstvo 2-1, drugo poluvrijeme lik nije imao udarac prema golu ( ne u okvir ). Covjek cjelo drugo poluvrijeme ima igraca vise i statistika mu 0 (0) drugo poluvrijeme po pitanju udaraca.
Ljudi jeste li vi normalni...
Kondicija mi se ne podize kako treba. Dakle trening obavim oko 22h i imam ligu oko 11:30h a moji igraci sa 30% nakon treninga 5 min prije utakmice imaju 35% kondi. Video nemam svaki dan u ponudi uopce.
Last edited by Crvena Zvezda; 05-05-2020 at 03:53 PM.
@vedran boca juniors
Nema razloga za vređanje i psovanje nikoga od nas ovde.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk