Moje licno misljenje je da su aukcije bile interesantne prije par godina, kada su menadzeri koji su ucestvovali za kupovinu igraca bili + - 5 levela. Od kako su uveli da svi ucestvuju u aukcijama, polako je pocelo gubiti samu draz kupovine i nadmetanja, osim toga malo po malo ce obesmisliti aukcije i kupovina ce biti od skauta ili asistenta.
Ili ako te Bog pogleda pa dobijes talentovanog akademca da nesto vrijedi![]()
U 5 levela gore dole, nije velika razlika. Priblizno je bilo i sa tokenima, a bilo je dosta mladih igraca 18-19 god.
Jedino sto mi se svidja, to je sto su davno ukinuli za*ebanciju oko potrosnje tokena na aukcijama.
Uzima ti tokene samo ako pobjedis, nekada je svaki ulozeni token bio gubitak, pobjedio ili izgubio na aukciji.
Last edited by Rašo 76; 05-12-2020 at 01:01 PM.
Aukcije su tezak smor I nemam vremena za njih. Po prvi put Sam uzeo intenzivan trening za igraca sa akademije zbog koga cu morati da menjam formaciju jer je AMC. Kostao je mnogo ( 177 zelenih, 33 plavih I 99 crvenih ) I bice na pocetku sezone 109% I naravno 18 godina. Jeste dosta skuplje, Ali stedi se na vremenu I najvaznije ne trosi se pravi novac.
Last edited by lespa; 05-13-2020 at 02:06 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Evo i kod mene jedan MC sa eventa, po obicaju nije mlad ali je preko 100%
Sent from my 5024D using Tapatalk
@ lespa
Iskreno sto se tice akademaca kod mene omjer 1 - 3 od trojice imam jednog solidnog AMC/ST poceo je ovu sezonu sa 100% nisam ulagao zelene na njega, samo redovan trening i utakmice. Sada je 111% 30 utakmica 20 golova ( liga, super liga i kup) .
Drugi akademac napadac je kilav pa sam ga ostavio na klupi.
Najgore sam prosao sa DMC od prosle sezone ispostavio se kao teski panjina kada sam pokusao ulagati u njega, tako da sam odustao.
Ove sezone od akademaca imam golmana, DMC. MC i napadaca.
MC je dobio specijalnost koju su ponudili i trenutno je na 60% i trebalo bi uloziti 55 tokena da dodje do 98%.
![]()
Last edited by Rašo 76; 05-13-2020 at 02:48 PM.
Al me nordeus napušava cijelu ovu sezonu, bukvalno iz 5:0 u 0:5 rezultati.