Results 1 to 10 of 101
Like Tree148Likes

Thread: Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Moje licno misljenje je da su aukcije bile interesantne prije par godina, kada su menadzeri koji su ucestvovali za kupovinu igraca bili + - 5 levela. Od kako su uveli da svi ucestvuju u aukcijama, polako je pocelo gubiti samu draz kupovine i nadmetanja, osim toga malo po malo ce obesmisliti aukcije i kupovina ce biti od skauta ili asistenta.
    Ili ako te Bog pogleda pa dobijes talentovanog akademca da nesto vrijedi

U 5 levela gore dole, nije velika razlika. Priblizno je bilo i sa tokenima, a bilo je dosta mladih igraca 18-19 god.

Jedino sto mi se svidja, to je sto su davno ukinuli za*ebanciju oko potrosnje tokena na aukcijama.
    Uzima ti tokene samo ako pobjedis, nekada je svaki ulozeni token bio gubitak, pobjedio ili izgubio na aukciji.
    Aukcije su tezak smor I nemam vremena za njih. Po prvi put Sam uzeo intenzivan trening za igraca sa akademije zbog koga cu morati da menjam formaciju jer je AMC. Kostao je mnogo ( 177 zelenih, 33 plavih I 99 crvenih ) I bice na pocetku sezone 109% I naravno 18 godina. Jeste dosta skuplje, Ali stedi se na vremenu I najvaznije ne trosi se pravi novac.
    Last edited by lespa; 05-13-2020 at 02:06 PM.
    MNK Kaskada likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522