Lespa je vec pisao da ne ocekujemo vise od asistenta mladice 19 god 116 % - 79 tokena i ja sam dobio ponudu najmladji 21 god, i nisam uzimao.
Sada nam *valjuju ove i matorce od 29-30 god.
Printable View
Ja ne pamtim zadnji put kad sam video igrača od 19 godina kod asistenta.
Rezultati prvih mečeva polufinala Kupa su 5:0 i 6:0! :confused:
Nisam kupio AMR, odmah nakon toga me kazne sa crvenim kartonom za AMR pri rezultatu 12:0 za mene, totalno nelogično.
Attachment 134170
Danas nastavak LŠ protiv najjačeg trenutno protivnika, ovaj nordeus se ponaša osvetnički ponekad.
Attachment 134185
Sledeći protivnik:
Attachment 134186
Da li vredi dati 99 tokena za njega? AMR pozicija mi je po kvalitetu trenutno najslabija i sledeće sezone svakako planiram da dovedem novog AMR. On bi došao kao skaut i bio bih miran nekoliko sezona za tu poziciju.
Attachment 134187
Kada sam ja uzeo tog ponudjenog igraca, njegov progres kroz trening je bio jednak progresu najtalentovanijeg klinca kojeg sam u tom trenutku imao u akademiji i meni je to bilo Ok.
E sad, posto si ti level 24 ja ne znam kakvo je stanje na TL i kakve su ti ponude...
Meni se akademija isplati i ja uzimam... Jbg igrac je skup i ipak treba sam da odlucis...
Neću ga uzeti na kraju, ipak mi je puno da dam toliko tokena. Čuvaću resurse za mlade igrače sledeće sezone.
Odigrah 1:1 protiv ekipe 5% slabije i to je Ok, nego mi zasmetalo što je igrao u ilegalnoj formaciji bez ST igrača. Ali onda, kada sam svoju formaciju stavio bez ST i AM_ igrača shvatio sam da može bez napadača bitno je da je prisutan ofanzivni vezni. Jbg, nisam to znao.
Drugo, sa dva MC i dva AMC igrača je napravio višak na sredini jer ja igram sa jednim MC i jednim DMC igračem i naravno oba su dobili po žuti. Čudi me da nije pao i crveni. Ne znam da li da promenim formaciju i da umesto dva ST-a igram AMC + ST i da ja prcam ove što igraju bez DMC-a. Videću...
Attachment 134191Attachment 134192Attachment 134193
Ne znam da li da se upustim u ovakvu avanturu, pogotovo što sam već puko dosta kofera na onaj intenzivni trening ( 177 zelenih, 33 plava, 99 crvenih ). Mada, u sledećoj sezoni mi sleduje 100 tokena od Saveza, pa bi tog igrača dobio besplatno. Naravno, pod uslovom da nisu drkadžije i da se sigurno dobija igrač sa najbržim mogućim napredovanjem.
Formacija bez napadaca sa laznom devetkom odavno postoji na TE. Ima i dostignuce "autobus". Najbolje je suprotstaviti se defanzivnom taktikom 4-5-1
A sto se tice pojacanja, oni su to napravili tako i dobro zakamuflirali pa je veoma tesko otkriti potencijal igraca prije samog dovodjenja u ekipu. To se odnosi na visoke nivoe... U akademiji se moze djelimicno prepoznati potencijal, ali ne mozes biti 100% siguran da je igrac najtalentovaniji moguci. Treba isprobavati sve varijante i voditi evidenciju. Moze se otkriti mnogo toga... 😉
Ma kakvi. Akademci nisu talenti i ne može me niko ubediti u suprotno. Možda mogu da igraju sezonu dve dobro, ali za trening nisu i tačka. Neka vam primer bude Shadow sa njegovim AMR. Prve sezone nove akademije je uložio u AMR sve trenere i dobio igrača od 145%, koji mu je igrao jednu ili dve sezone.
Ako ti treba da zakrpiš rupu, jer ti je AML glavni strelac tj zvezda ekipe, pobi se na aukcijama za igrača od 90% za 20-30 tokena
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I ja se sećam kada je Shadow pisao o tom akademcu ali ne mogu da se setim da li je to bio besplatni akademac, akademac za 4-6 tokena ili ovaj za 99 tokena. Moguće da ovi iz nordeusa za ove ponude od 99 tokena daju igrače najbržeg razvoja. Ali kažem, ne mogu da se setim u kog akademca je ulagao resurse.
Bio je od 5 ili 6 tokena ne pamtim ali je definitivno najskuplje ponuđen u tom momentu. Uloženo maksimalno u njega. Generalno ti sa akademije su preskupi pecaš u mutno i previše je skupo. Jedino su dobro kad nemaš vremena imaš nešto resursa pa daj šta daš xD
Ovaj prve je iz akademije:
Attachment 134206
Ova dvojica su sa transfera kupljeni sa po 3*:
Attachment 134207
Attachment 134208
Više sam za drugu varijantu samo što mnogo vremena zahteva dok nađeš talenat i dok ga treniraš isto treba vremena.
OK, @shadow je otklonio dilemu, nijedan koje je trenirao nije ovaj od 99 tokena, tako da je moguce da tu daju igrače sa najbržim napredovanjem. To je po meni i logično, jer šta bi drugo opravdalo tako visoku cenu.
Pirova pobjeda u revansu 1/4 LS. Velika vjerovatno a da cu ostati bez trofeja i ove sezonehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d054cf674a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...685baf54e7.jpg
Sent from my 5024D using Tapatalk
Od zadnjeg ažuriranja 10. Juna nemogu se sastavit, izgubio sam sve trofeje. Prije ažuriranja sve redom pomeo. Evo forme zadnji dana:
Attachment 134220
Vrhunac forme, 30% jači i spasi me penal i drugi crveni karton (inače prijateljski šampionat, utakmica 11. Juna- dan nakon ažuriranja).
Attachment 134221
8 utakmica u jednom danu, jel ovo neki zvanični rekord
Attachment 134222
U jednom danu i prvenstvo i LŠ izgubljena. Attachment 134224
Kraj u Ligi šampiona:
Attachment 134228
U ligi bez problema za sada. U naredna 4 kola igram protiv 3 tima sa dna tabele i igram protiv 5. na tabeli tako da smo blizu osvajanja lige.
Attachment 134229
Sad je definitivno kraj, sretno Banetu na njegovom putu ka kvadri.
:confused:
Attachment 134236
Evo mi nove slike za Avatar :rolleyes:
Pobeda u prvenstvu protiv aktivnog protivnika i za sada na drugoj poziciji. Liga je zanimljiva jer ima dosta aktivnih menadžera koji dosta ulažu. Nervira me situacija iz ove tekme ali to se ponavlja već duže vreme. Naime, danas slabiji protivnik izađe u formaciji sa dva AMC-a i moj DMC od 7* dobije žuti već u 19. minutu ali namerno nisam hteo da ga menjam. Na poluvremenu izbacim napadača i ubacim MC-a i pređem na formaciju 4-1-4-1 i na kraju pobeda 2:1. Ali, ako sam pojačao sredinu i ako on ima samo jednog MC-a bez DMC-a, kako to da njegov MC ne dobija žuti pa i crveni? :mad:
A i ovaj podatak mi ide na živce, slabiji protivnik sa agresivnijom formacijom ima 12:6 šutevi u okvir gola u svoju korist.
I nije mi jasno kako ja dobi ovaj meč sa ovako lošim ocenama?
Attachment 134238Attachment 134239Attachment 134240Attachment 134241
Na suvi kvalitet lespa:)
Kvalitetno blamiranje;
Attachment 134294
Attachment 134295
I matematički obezbeđena nova titula, druga u nizu, ukupno 15. :D Sada je cilj završiti ligu bez poraza.
Attachment 134299
Da je ponuda došla u nedelju pa da i razmislim jer mi je potreban novi golman, ali ovako ipak ništa.
Attachment 134307
nekim čudom sam prvi u ligi
Attachment 134315
Ma da je došao prvi dan sezone, ne uzimam. Pre ću kupiti u 4-toj nedelji sezone igrača preko pregovora od 18 godina sa više pozicija za 20 - 25 tokena nego preko asistenta. Šteta, uvek sam rado kupovao igrača od 19 godina preko asistenta, ali stoka je morala i to da usere.
A tek igrač sa eventa, za 2 dana je 104% i 25 godina.
Attachment 134317
Interesantno je ovo.... Dobitnici ove nagrade su uglavnom oni kojima taj igrac uopste nije potreban. Dok timovi ciji je kvalitet npr. oko 100-110% kojima bi ovakav igrac dobro dosao, nisu imali nikakve sanse. U mom slucaju, bolje da su nam dali 35T i po 35 svih kofera umjesto igraca.