Momci idem na teren sutra pa sam malo ubrzao. Srećno u ovoj i sledećoj sezoni
Sledeca sezona pocinje zestoko u kup takmicenju, nema laganih protivnika
Liga sampiona - svi timovi su level iznad mene
Nova formacija zbog kvaliteta i osobina pojedinih igraca.
Prvi put imam golmana akademca koji je preko 100%, vidjecemo da li ce biti koristi od njega.
Svim forumasima Islamske vjeroispovjesti , zelim sretan Bajram.
Bajram Serif Mubarek Olsun
Last edited by Rašo 76; 05-24-2020 at 08:16 AM.
Bogami, nordeus je sve mastovitiji kako da natera menadzere da trose resurse. Prvo, event sa ispunjavanjem zadataka a sada I uslov 1/4 finale takmicenja kako bi igrali kralj kraljeva. Ja vidim jutros grupe Lige prvaka bas tezak zreb. Sad mi je jasno...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sada gledam u mom kosturu LS, samo grupe A , B, C imaju po jedan tim preko 100% na pocetku. U ostalim grupama jacina timova je 80%-96% kod većine. Meni ce biti cupavo da dodjem do cetvrtfinalu LS po jacini, osim toga treba uzeti u obzir i Nordijeve igrice
Sent from my 5024D using Tapatalk
Moja grupa u LŠ je isto teška, svi smo približnog kvaliteta . Moraću malo da se pojačam.
Kup takodje ni malo lak, samo u prvom kolu lagan protivnik.
Jutros stigao akademac plaćen 177 zelenih, 30 plavih i 100 crvenih, kvalitet 109%. Izbacio sam jednog MC-a zbog njega i mislim da cu loše prolaziti protiv ekipa koje u formaciji imaju tri MC-a, ali videću..
Možda bi pametno bilo da u ovoj sezoni ne trošim zelene na njega dok ne vidim kako igra i kako napreduje. U prošloj sezoni AML je bio najbolji sa 62 gola, a baš ću videti kako će nordeus raspodeliti golove i asistencije u ovoj sezoni s obzirom na promenu formacije.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Iako sam promenio formaciju tako što sam izbacio MC-a da bi igrao novi igrač AMC,ipak ću igrati formaciju sa dva MC-a ali sa jednim DC igračem. Rizik je veći, ali postavku DMC + dva MC-a igram baš dugo i neću da menjam. Kada AML bude dobio zlatan sat, preći ću na formaciju 4-1-3-2 ( DL - DC - DC - DR - DMC - MC - MC - MC - ST - ST).
Ponuda asistenta na pocetku sezone ali pozicija koja je popunjena i stariji 21-23 godine.
Sent from my 5024D using Tapatalk