Od zadnjeg ažuriranja 10. Juna nemogu se sastavit, izgubio sam sve trofeje. Prije ažuriranja sve redom pomeo. Evo forme zadnji dana:
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.
Originally Posted by MNK Kaskada Od zadnjeg ažuriranja 10. Juna nemogu se sastavit, izgubio sam sve trofeje. Prije ažuriranja sve redom pomeo. Evo forme zadnji dana: Napad mi jedna ogromna nula, a svi oko 170%, čemu, kome, još da ne pričam o bitnim atributima koji su preko 220%.
Vrhunac forme, 30% jači i spasi me penal i drugi crveni karton (inače prijateljski šampionat, utakmica 11. Juna- dan nakon ažuriranja).
8 utakmica u jednom danu, jel ovo neki zvanični rekord
U jednom danu i prvenstvo i LŠ izgubljena. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Odavno me igra nije ovako častila xD
You'll Never Walk Alone
Kraj u Ligi šampiona: U ligi bez problema za sada. U naredna 4 kola igram protiv 3 tima sa dna tabele i igram protiv 5. na tabeli tako da smo blizu osvajanja lige.
Sad je definitivno kraj, sretno Banetu na njegovom putu ka kvadri.
Last edited by MNK Kaskada; 06-14-2020 at 12:38 PM.
Evo mi nove slike za Avatar
Last edited by MNK Kaskada; 06-14-2020 at 01:38 PM.
Originally Posted by Scorpion044 Kraj u Ligi šampiona: U ligi bez problema za sada. U naredna 4 kola igram protiv 3 tima sa dna tabele i igram protiv 5. na tabeli tako da smo blizu osvajanja lige. Nema tu blizu, čestitam na tituli!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Forum Rules