Od zadnjeg ažuriranja 10. Juna nemogu se sastavit, izgubio sam sve trofeje. Prije ažuriranja sve redom pomeo. Evo forme zadnji dana:
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada Od zadnjeg ažuriranja 10. Juna nemogu se sastavit, izgubio sam sve trofeje. Prije ažuriranja sve redom pomeo. Evo forme zadnji dana: Napad mi jedna ogromna nula, a svi oko 170%, čemu, kome, još da ne pričam o bitnim atributima koji su preko 220%.
Vrhunac forme, 30% jači i spasi me penal i drugi crveni karton (inače prijateljski šampionat, utakmica 11. Juna- dan nakon ažuriranja).
8 utakmica u jednom danu, jel ovo neki zvanični rekord
U jednom danu i prvenstvo i LŠ izgubljena. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Odavno me igra nije ovako častila xD
You'll Never Walk Alone
Kraj u Ligi šampiona: U ligi bez problema za sada. U naredna 4 kola igram protiv 3 tima sa dna tabele i igram protiv 5. na tabeli tako da smo blizu osvajanja lige.
Sad je definitivno kraj, sretno Banetu na njegovom putu ka kvadri.
Last edited by MNK Kaskada; 06-14-2020 at 01:38 PM.
Evo mi nove slike za Avatar
Last edited by MNK Kaskada; 06-14-2020 at 02:38 PM.
Originally Posted by Scorpion044 Kraj u Ligi šampiona: U ligi bez problema za sada. U naredna 4 kola igram protiv 3 tima sa dna tabele i igram protiv 5. na tabeli tako da smo blizu osvajanja lige. Nema tu blizu, čestitam na tituli!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Forum Rules