Pobeda u prvenstvu protiv aktivnog protivnika i za sada na drugoj poziciji. Liga je zanimljiva jer ima dosta aktivnih menadžera koji dosta ulažu. Nervira me situacija iz ove tekme ali to se ponavlja već duže vreme. Naime, danas slabiji protivnik izađe u formaciji sa dva AMC-a i moj DMC od 7* dobije žuti već u 19. minutu ali namerno nisam hteo da ga menjam. Na poluvremenu izbacim napadača i ubacim MC-a i pređem na formaciju 4-1-4-1 i na kraju pobeda 2:1. Ali, ako sam pojačao sredinu i ako on ima samo jednog MC-a bez DMC-a, kako to da njegov MC ne dobija žuti pa i crveni?
A i ovaj podatak mi ide na živce, slabiji protivnik sa agresivnijom formacijom ima 12:6 šutevi u okvir gola u svoju korist.
I nije mi jasno kako ja dobi ovaj meč sa ovako lošim ocenama?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Na suvi kvalitet lespa
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ma da je došao prvi dan sezone, ne uzimam. Pre ću kupiti u 4-toj nedelji sezone igrača preko pregovora od 18 godina sa više pozicija za 20 - 25 tokena nego preko asistenta. Šteta, uvek sam rado kupovao igrača od 19 godina preko asistenta, ali stoka je morala i to da usere.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Interesantno je ovo.... Dobitnici ove nagrade su uglavnom oni kojima taj igrac uopste nije potreban. Dok timovi ciji je kvalitet npr. oko 100-110% kojima bi ovakav igrac dobro dosao, nisu imali nikakve sanse. U mom slucaju, bolje da su nam dali 35T i po 35 svih kofera umjesto igraca.