Results 1 to 10 of 128
Like Tree226Likes

Thread: Sezona 132 - 24. Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Bogami, nordeus je sve mastovitiji kako da natera menadzere da trose resurse. Prvo, event sa ispunjavanjem zadataka a sada I uslov 1/4 finale takmicenja kako bi igrali kralj kraljeva. Ja vidim jutros grupe Lige prvaka bas tezak zreb. Sad mi je jasno...
    Rašo 76 and MNK Kaskada like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Bogami, nordeus je sve mastovitiji kako da natera menadzere da trose resurse. Prvo, event sa ispunjavanjem zadataka a sada I uslov 1/4 finale takmicenja kako bi igrali kralj kraljeva. Ja vidim jutros grupe Lige prvaka bas tezak zreb. Sad mi je jasno...
    Sada gledam u mom kosturu LS, samo grupe A , B, C imaju po jedan tim preko 100% na pocetku. U ostalim grupama jacina timova je 80%-96% kod većine. Meni ce biti cupavo da dodjem do cetvrtfinalu LS po jacini, osim toga treba uzeti u obzir i Nordijeve igrice

Sent from my 5024D using Tapatalk
    lespa and MNK Kaskada like this.

Rookie
    Moja grupa u LŠ je isto teška, svi smo približnog kvaliteta . Moraću malo da se pojačam.

Kup takodje ni malo lak, samo u prvom kolu lagan protivnik.
    lespa and Rašo 76 like this.