Results 1 to 10 of 128
Like Tree226Likes

Thread: Sezona 132 - 24. Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Da li vredi dati 99 tokena za njega? AMR pozicija mi je po kvalitetu trenutno najslabija i sledeće sezone svakako planiram da dovedem novog AMR. On bi došao kao skaut i bio bih miran nekoliko sezona za tu poziciju.

Sezona 132 - 24. Maj - Kako vam ide?-untitled.jpg
    Rašo 76 likes this.

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by Scorpion044 View Post
    Da li vredi dati 99 tokena za njega? AMR pozicija mi je po kvalitetu trenutno najslabija i sledeće sezone svakako planiram da dovedem novog AMR. On bi došao kao skaut i bio bih miran nekoliko sezona za tu poziciju.

Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	25 
Size:	52.2 KB 
ID:	134187
    Ja mislim da se ne isplati, dobice dosta sivih osobina koje nisu bitne za tu poziciju. Ako imas zelene i tokene, na pocetku sledece sezone radije kupi mladog AMR 18 god. i istreniraj .
    Scorpion044 and lespa like this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Scorpion044 View Post

Click image for larger version. 

Name:	Untitled.jpg 
Views:	25 
Size:	52.2 KB 
ID:	134187
    Ma kakvi. Akademci nisu talenti i ne može me niko ubediti u suprotno. Možda mogu da igraju sezonu dve dobro, ali za trening nisu i tačka. Neka vam primer bude Shadow sa njegovim AMR. Prve sezone nove akademije je uložio u AMR sve trenere i dobio igrača od 145%, koji mu je igrao jednu ili dve sezone.
    Ako ti treba da zakrpiš rupu, jer ti je AML glavni strelac tj zvezda ekipe, pobi se na aukcijama za igrača od 90% za 20-30 tokena

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk