Results 1 to 10 of 128
Like Tree226Likes

Thread: Sezona 132 - 24. Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    abc
    abc is offline
    Newbie
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Ma kakvi. Akademci nisu talenti i ne može me niko ubediti u suprotno. Možda mogu da igraju sezonu dve dobro, ali za trening nisu i tačka. Neka vam primer bude Shadow sa njegovim AMR. Prve sezone nove akademije je uložio u AMR sve trenere i dobio igrača od 145%, koji mu je igrao jednu ili dve sezone.
    Ako ti treba da zakrpiš rupu, jer ti je AML glavni strelac tj zvezda ekipe, pobi se na aukcijama za igrača od 90% za 20-30 tokena

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
    Ova tvrdnja jednostavno nije tacna!
    A on je napucao pogresnog igraca na 145%

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by abc View Post
    Ova tvrdnja jednostavno nije tacna!
    A on je napucao pogresnog igraca na 145%
    Ti kažeš da nije, ja kažem da jeste. Svako ima pravo na svoje mišljenje, bazirano na iskustvu.

Last edited by Crvena Zvezda; 06-12-2020 at 01:11 PM.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Ti kažeš da nije, ja kažem da jeste. Svako ima pravo na svoje mišljenje, bazirano na iskustvu.

I ja se sećam kada je Shadow pisao o tom akademcu ali ne mogu da se setim da li je to bio besplatni akademac, akademac za 4-6 tokena ili ovaj za 99 tokena. Moguće da ovi iz nordeusa za ove ponude od 99 tokena daju igrače najbržeg razvoja. Ali kažem, ne mogu da se setim u kog akademca je ulagao resurse.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522