Results 1 to 10 of 62
Like Tree19Likes

Thread: Sramota je vise sta ste uradili od igrice!!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    smesan i kontradiktoran si u svakom postu.. cas ga zanima da li ja igram, cas pise sta tebe briga nja nja nja? msm ono, saberi se..

nisu to lazi, imas jedan postavljen klip na yt gde te jedan tip pita otkuda ti toliki tokeni, a ti si na to odgovorio da sigurno nisi platio, tako da je jedina laz ovde da te ja vredjam na tvojim klipovima.. nemam sad vremena da pretrazujem sve tvoje kllipove u kojima kruzis sa misom kao da si pod uticajem nekog narkotika.. xD a kad smo vec kod youtube-a.. vidim da si veliki zaljubljenik u farmu i veliki brat.. sto mi ne rece ranije? da sam znao za ovo izbegao bih te u sirokom luku.. sve ti je oprosteno.. nisam znao brate..

izvinjavam se za off.. budi mi pozdravljen i nadam se da ce uskoro biti emitovan novi veliki brat, mozda se onda budes i manje bunio na nordeus..

vozdra tebra i tako te fore acine..
    Joca Postar likes this.

Rookie acanbg's Avatar
    Quote Originally Posted by Бане View Post
    smesan i kontradiktoran si u svakom postu.. cas ga zanima da li ja igram, cas pise sta tebe briga nja nja nja? msm ono, saberi se..

nisu to lazi, imas jedan postavljen klip na yt gde te jedan tip pita otkuda ti toliki tokeni, a ti si na to odgovorio da sigurno nisi platio, tako da je jedina laz ovde da te ja vredjam na tvojim klipovima.. nemam sad vremena da pretrazujem sve tvoje kllipove u kojima kruzis sa misom kao da si pod uticajem nekog narkotika.. xD a kad smo vec kod youtube-a.. vidim da si veliki zaljubljenik u farmu i veliki brat.. sto mi ne rece ranije? da sam znao za ovo izbegao bih te u sirokom luku.. sve ti je oprosteno.. nisam znao brate..

izvinjavam se za off.. budi mi pozdravljen i nadam se da ce uskoro biti emitovan novi veliki brat, mozda se onda budes i manje bunio na nordeus..

vozdra tebra i tako te fore acine..
    voleo bi ti da znas ,,fore acine'' al nije to lako prigradski ...

,,iz drugog grada dolazis i cene su ti skupe
    stekas cele nedelje sto za jedno vece puknes
    leti samo splavovi zimi fensi klubovi
    kad odes u svoj grad kazes provodi su ,,surovi'' ''

))))))))))))))))))))))))))))))))

,,pricam stalno ,,brate'' koristim rec fazon
    znam sta je ,,bleja'' neznam da objasnim bajo''

))))))))))))))))))))))))))))))))))

JBK-Beogradjanin - YouTube
    Last edited by acanbg; 06-13-2013 at 11:28 AM.