Definitivno igram jos ovu sezonu i odustajem od igrice!!! Toliko ulazem u tim i kupujem tokene a vi pravite sprdnju od svega toga! Ubedljivo najjaci tim,najveci kvalitet,skoro najmladji tim... I ne mogu da osvojim nista, i tako prethodnih nekoliko sezona... A daleko od toga da neznam sta radim,ali ne vredi,jednostavno mi ne dozvoljavaju! Pobedjuju me neke ispod prosecne ekipe, ne mogu da budem medju prve tri ekipe u ligi i td i td...E pa gospodo, nek vam igra neko drugi i donosi profit,ja vise ne zelim!!! Pozzz...![]()
![]()
![]()

19Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Reply With Quote
najvisi leveli su samo " problem " za pecanje novajlija i treba ih odstraniti po kratkom postupku... sabotazama , uvecanjem sansi za broj povreda i suspenzija u bitnim mecevima 1000% , uzimanja po nenormalno puno tokena na transfer listama za nekog klinca ( ako nemas 100-200 tokena nemoj ni ulaziti u bid na pocetku sezone... i to je to u sustini... ima tu jos dosta stvari vredne pomena ali nije sve tako crno.. rade na grafici iz dana u dan i zaista je to jedino sto je vredno hvale u ovom menadzeru " izgled " .