Ne mogu da skontam da su mogli napraviti da se to desava da mi golman vraca loptu pogresno i primim gol..To mora da je neka greska igrice,jer ovo je nesto sto se naprosto ne moze desiti u realnosti...
A de mi molim te reci dali se moze ista uraditi po pitanju kada imas jednog,dva ili cak tri igraca vise da ne gubis utakmice jer mi se to stalno desava...I jos jedna stvar ovo igram vec 3 godine mozda ne znam tacno nije ni bitno ali sam skontao ako imam na rasporedu dvije tekme u toku dana i jednu ako pobjedim da cu drugu u 98% sansi da izgubim..Danas sam bas imao dvije tekme i to se desilo,ali kazem nije prvi put,a ujedno moj protivnik je izgubio svoju prvu i naravno on je unaprijed bio predodredjen da pobjedi..Niko me ne moze ubjediti da utakmice skoro pa da nisu unaprijed odredjene kakav ce biti rezultat...Desavalo mi se da nakon 45 min vodim po 3-0 i na kraju izgubim...I za kraj jeli mozes sta uciniti po pitanju odigravanja utakmica jer ona su vremena katastrofa..pa ne vode racuna nego stave mi dvije utakmice u 5 minuta razlike pa nista ne mogu,tj mogu ali moras platiti tokenima...